Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

DeathWhisper.

Members
  • Content Count

    501
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    26

Posts posted by DeathWhisper.


  1. Acum 3 ore, Sami a spus:

    Nu prea conteaza cat te ameninta profesorii sau nu. Pe vremea asta toti trebuiau sa fie la scoala, deci ma gandesc ca daca ai teme e ok sa le faci. Inca putina scoala nu strica nimanui.

    Da, dar cand se degenereaza si se trece o limita, incat degeaba iti faci tema, ca traiesti cu impresia ca nu vei promova, atunci este o problema. E frica asta care este starnita in multi copii pe langa abuzurile din partea profesorilor (Nu zic ca elevii sunt perfecti, ba dimpotriva), care nu au cum sa aduca nimic bun. Se v-a vedea in viitor ce sechele a adus pandemia aceasta, in randul copiilor.

    • Like 1

  2. Scuze ele, dar eu sunt

    :contra:

    Si iti voi spune si de ce. In primul rand, nu s-a simtit faptul ca esti moderator. Adica faci acelasi lucru pe care il faceai si ca Helper, ajuti jucatorii, dar cu sanctiunile mai moale. Pe langa asta, ma deranjeaza protectia pe care i-o oferi lui js, nu te-am vazut o data sa-l sanctionezi pentru modurile pe care le foloseste sau macar sa ii spui, chiar daca ai puterea sa o faci. Nu e mai cu mot, stii? Imbunatateste ce ti-am zis si atunci ai si de la mine un mare pro.


  3. Optiunea 2.

    Sunt de acord cu ce zici tu dar nu e vorba de cine e mai sus aici, ci doar de estetic. Normal ca cei cu gp sunt promovati, dar uite ca mai sunt oameni care sa zic ca dau ragequit si dau lgang si dupa intra inapoi sau cine stie, iar dupa ce reintra normal ca li se da gradul pe care il aveau, dar gp se reseteaza, nimic anormal pana aici. Dar cand reintra, strica estetica de la /gm. Pentru ca ei au muncit ca sa isi faca gp-ul pentru care au fost promovati, dar din idiotenie, si-l reseteaza cu mana lor si strica estetica la /gm. N-are rost sa fie sanctionati cu gradul doar pentru asta. Aici e la decizia fiecarui Lider de gang.


  4. Nickname: (nickname-ul tau pe server): DeathWhisper.
    Ideea ta: (ideea): Introducerea /gmute de la rank 2 (Co-leader)
    Descriere: (descrierea ideii tale): Inca o sanctiune pentru jucatorii toxici din gang chat, care probabil i-ar potoli

  5. Nickname: (nickname-ul tau pe server): DeathWhisper.
    Ideea ta: (ideea): Reintroducerea /gwarn de la rank 2 (Co-lider)
    Descriere: (descrierea ideii tale): Ideea vorbeste de la sine, avem nevoie de reintroducerea /gwarn pentru a putea 
    sanctiona membrii fara /gkick

  6. Reguli/Rules

     

    • :ro:Regulile serverului se respecta cu sfintenie. In cazul atragerii unui sanctiuni de catre un membru [DT]Dragon Triads (Ban), acel membru v-a fi scos din gang, fara drept de apel
    • :ro:Se vor respecta deciziile luate de Staff-ul Gangului si de Fondatorul DeathWhisper. si se vor pune in practica, in caz contrar se vor aplica sanctiuni de la /gwarn si pana la /gkick
    • :ro:Se v-a pastra un limbaj adecvat in gang chat, in caz contrar, se vor aplica sanctiuni, in functie de gravitate.
    • :ro:Team Kill-ul intentionat in timpul unui Gang War este interzis si se sancioneaza drastic.
    • :ro:Certurile care tin de gang se vor discuta si rezolva de catre Staff-ul Gangului, certurile purtate in gang chat sunt strict interzise, atat timp cat nu sunt constructive si nu se poate pastra un nivel de calm si decenta ridicat.
    • :ro:Abuzul de comenzi si putere se sanctioneaza de la /gwarn sau demote pana la /gkick

     

    • :us:The rules of the server will be respected. In case a member of [DT]Dragon Triads gets punished, that member will be thrown out of the gang, without appeal.
    • :us:The decisions took by the Staff of the Gang and the Founder DeathWhisper. will be respected and put into action, if not, sanctions will be used from /gwarn to /gkick
    • :us:A decent language will be used in gang chat, if not, sanctions will be used, regarding to the gravity of the situation.
    • :us:Team Kill by porpose is stricly forbiden and it will be hardly punished
    • :us:Conflicts will be resolved by the Gang Staff, the conflicts in gang chat are strictly forbiden, if they are not constructive and the participants can't keep a high level of calm and decency
    • :us:Commands and power abuse is punished with from /gwarn or demote to /gkick

  7. :ro:[DT]Dragon Triads este o organizatie veche si puternica, fondata de DeathWhisper. cu scopul obtinerii controlului asupra oraselor Las Venturas, oras in care s-a nascut organizatie, San Fierro si Los Santos. Putem spune ca, cu ajutorul Fondatorului DeathWhisper. , Liderilor Ruben_, Syycd si Electro si al tuturor Co-liderilor ca Hawek si Heisenberg, cat si membrilor care au luptat pentru cauza noastra, am atins obiectivul pentru care am format organizatia. Suntem o organizatie de luptatori feroce, care elimina pe oricine ne sta in cale. Suntem mereu deschisi propunerilor de aliante si afaceri, atat timp cat este o afacere corecta si nu se incearca jegmanirea organizatiei in niciun fel. In caz contrar, oferim un razboi total din care nu se mai iese decat cu capitulare neconditionata. Deciziile se iau la nivelul staff-ului format din Lideri si Co-lideri, ultimul cuvant avandu-l Fondatorul DeathWhisper. , dupa ce se aud toate opiniile si dorintele. Toate cele spuse formeaza organizatia [DT]Dragon Triads

     

    :us:[DT]Dragon Triads is a old and powerfull organization founded by  DeathWhisper. with the target of aquiring control of Las Venturas, City where this organization was born , San Fierro si Los Santos. We can say that, with the help of the Founder DeathWhisper. , Leaders Ruben_, Syycd and Electro and all Co-leaders like Hawek and Heisenberg, and all the members who fought for our cause, we reached the goal for what we formed the organization. We are a organization of tough figthers, which take out everyone who stand in our way. We are always open to alliance and business proposition, as long as it is a fair deal and is isn't tried the rip off of the organization. In that case, we offer a war more total from which you can't get out without unconditional surrender. Decision are taken by the staff formed of Leaders and Co-leaders, the last word is given by the Founder DeathWhisper. , After all options and wishes are heard. Everything said forms the [DT]Dragon Triads

    Ku7Dz9O.pngqHDSGk7.png0DgjGxp.png


  8. Nickname: (nickname-ul tau pe server): DeathWhisper.
    Ideea ta: (ideea): Reasezarea jucatorilor in /gm 
    Descriere: (descrierea ideii tale): Pai,sugerez ca jucatorii dintr-un gang sa fie asezati in /gm dupa 2 criterii, 
    nu doar dupa 1 cum este in prezent. Liderii sa fie primii in /gm, asezati prima data dupa rank, toti, iar apoi asezati 
    dupa GP-ul fiecaruia. Apoi Co-liderii de la cel cu cele mai multe gp pana la cel cu cele mai putine si tot asa pana la 
    membrii. Ar arata lista mai ordonata asa.

  9. [DT]Dragon Triads Join Request/Cerere de intrare

     

    • :ro:Nume:
    • :ro:Varsta:
    • :ro:De ce vrei sa intri in [DT]Dragon Triads:
    • :ro:Cum poti sa ajuti [DT]Dragon Triads (esti bun la DM, diplomatie, etc?):
    • :ro:De cat timp joci SAMP:

     

    • :us:Name:
    • :us:Age:
    • :us:Why do you want to join the [DT]Dragon Triads:
    • :us:How can you help the [DT]Dragon Triads (are you good at DM, diplomacy, etc?):
    • :us:How long have you been playing SAMP:

  10. :ro: In data de 23 Aprilie 2020, [DT]Dragon Triads rupe oficial alianta cu [TIM]The Italian Mafia din cauza unor neintelegeri cu vechea conducere a organizatiei. Uram mult succes noii conduceri [TIM]The Italian Mafia si speram ca vom putea avea niste relatii bune pe viitor.

    :us: In 23 April 2020, [DT]Dragon Triads breaks officialy the alliance with [TIM]The Italian Mafia because of some some conflicts with the old leadership of the organization. We say good luck to the new leadership of [TIM]The Italian Mafia and we wish we can have good relations in the future.

×