Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Chesterfield

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Chesterfield last won the day on December 30 2020

Chesterfield had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Chesterfield

 • Rank
  Newbie

Personal Information

 • Country

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Chesterfield

  Efectele bugului: Feribotul trece prin mapă. Iar dacă te prinde în tunelul care duce dinspre LS către Greenland Fairmont, te face praf, mai ales dacă ești în tir și ai misiune. Eu am pățit-o de mai multe ori. Așa are traseul feribotul, fix pe acolo. Cand l-ai descoperit: se poate descoperi la fiecare 3 minute, cred. Sau cum are el timp de trecut pe acolo. O poza cu bugul: https://ibb.co/q909p0W și https://ibb.co/0YN0bL5
 2. Chesterfield

  Si eu dau Pro
 3. Chesterfield

  Diferenta dintre cele două servere este că RTO avea multi admini copii, chiar dacă atunci aveam 22 sau 23 de ani, mă simteam ca la grădiniță printre ei. Majoritatea făceau numai rahaturi pe server. Și o chestie pe care aș vrea să o notez cu plus, atunci când jucam pe serverul ăla, erau online in fiecare zi în jur de 30-40 de playeri, dar asta din cauză că RTO avea un marketing bun pe facebook, știu că pompau bani in reclame pe facebook, așa intrau mulți, țin minte că mereu faceam convoaie cu minim 10 oameni la orice oră, în orice minut. Pe National Trucking simt maturitate si seriozitate. Poate s-au schimbat generațiile? Am relaționat aici cu jucători de 12-13 ani care vorbeau respectuos pe chat și chiar aveai o bucurie să faci un convoi cu ei. Chiar dacă e chilleanu aici, e normal să-mi doresc să intre și aici mai multă lume, ca nu cumva într-o zi să vă săturați și să faceti ceva pe el de server. Acum vreo câteva zile nu mai mergea serverul și deodata parcă am revenit la realitate ca un drogat din ala care a rămas fără heroină și mă intrebam: eu acum ce fac cu viața mea? Nu vreau să ajung să mă mai intreb asta :))) Keep up the good work!
 4. Chesterfield

  Și eu colecționez mai lent, am vreo câteva sute de albume, sunt mai mult pe partea de muzică necomercială, hip-hop și rock, dar am și electronică, gen chill-out, drum and bass, dub dar și ceva reggae. Am avut și ceva cd-uri de trance și garage, dar cred că le-am dat cadou, fiindcă nu e genul meu. Acesta e noul meu cont de discogs: https://www.discogs.com/user/adrian.bpr Am mai avut un alt cont, dar un user mi-a făcut niște probleme. Aveam un album la vânzare, ăla a selectat că-l cumpără dar apoi a renuntat si astfel discogs m-a penalizat cu 1 sau 2$ pentru o tranzactie pe care n-am mai facut-o. Si astfel am renuntat la cont fiindca discogs mi-a blocat magazinul și nu mai puteam să-l folosesc. Initial am vrut sa plătesc datoria ce o aveam la discogs, dar când am vrut sa platesc cu cardul mi-a fost blocat contul. M-au sunat imediat de la Garanti Bank spunându-mi că un site nesecurizat și neserios a vrut să-mi fure bani din cont, mai mult decât trebuia. Așa am renuntat la vechiul cont discogs si mi-am facut altul. By the way, asta e cel vechi: https://www.discogs.com/user/oldskull.fanatiks O să încerc cândva, posibil prin ianuarie, sa fac un update la contul nou. Salutare!!
 5. Chesterfield

  Nickname: Chesterfield Prenume: Adrian Nume: Popescu Vârsta: 29 Locaţia ta: București, Drumul Taberei Hobby-urile tale: Colecționatul de muzică (pe cd, casetă sau vinil) Interese: Sunt interese mari la mijloc :)) Just jokin, nu știu ce să trec la interese. O descriere despre tine: Nu e prima dată când joc pe un server de trucking. Am mai jucat prin 2013 pe un server românesc, posibil să fie acesta, posibil să nu, Romania Trucking Office se numea. Am fost și admin pe vremea aia, aveam nickname-ul oldskool_mib, nu mai știu ce level aveam, dar țin minte că puteam crea case și bus-uri. Apoi am renunțat după ce în staff-ul adminilor intrase un puțoi de 13 ani care avea harfe și făcea mult exces de zel, vis-a-vis de „funcția„ pe care o avea, nu respecta nimic, nicio regulă. Apoi, spre final de noiembrie 2020, 7 ani mai târziu adică, mi-am adus aminte de cât de mișto era să bântui pe străzile din San Andreas cu tirul, făcând convoaie și misiuni, așa că am reînceput. Exceptând cei 300 scor pe care i-am primit de la eventul cu cadourile, am in total 1400 scor in mai putin de o lună, și fac totul din plăcere, 3-4 ore pe zi. De aici și minusul meu pe care-l am pentru ăia care intră pentru prima dată pe un server si cer scor și bani si case si masini doar așa, fără să facă nimic. Așa fusese și acel admin de care am povestit mai sus, pentru care am renuntat să mai joc in 2013. By the way, sunt un tip calculat, linistit, care militează pentru egalitate în drepturi, adică dacă ăla mai prost poate, și celalalt mai bun trebuie să faca la fel. Și invers. De unde ai aflat de Hype-Zone ?: din aplicația de SA:MP. Scrie site-ul sub detaliile serverului. Alte precizări ?: ALte precizări nu am, nimic în plus, nimic în minus, momentan. Sper să nu dispară acest server. Pentru mine, că l-am redescoperit acum, după 7 ani, e precum capsula timpului. Mă bucur că existați. Sunteți singurul server de trucking românesc. Repet,nu știu dacă R.T.O. e unul și același cu voi, pe vremea aia el era singurul, in 2020 voi sunteți singurul. Poate sunteți chiar același server? Respect!
×