Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Angelo

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Angelo last won the day on December 24 2020

Angelo had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Angelo

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 06/01/1996

Personal Information

 • Country

Recent Profile Visitors

280 profile views
 1. Angelo

  Ti-am zis ca vom rezolva problema cu avertizariile de la companie si te voi invita . Putina rabdare te rog .
 2. Angelo

  De cât timp iți apare așa? Se va rezolva în decursul zilei de azi.
 3. Angelo

  How about try together to make someting awesome? I would like to work together. The map look's pretty , not bad .
 4. Angelo

  Black ma va corecta daca gresesc , nu prea stau bine nici eu cu memoria. :v , din cate imi amintesc si noi am fost de prin 2012,2013 cu server ON . (Romania National Trucking) RNT. RTO e altu' . Bine ai venit printre noi .
 5. Angelo

  Vreau sa vad mai mult decat timpul petrecut pe server , la Admin Points doar asta calculeaza din cate am vazut eu . E ok cu stats .
 6. Angelo

  In momentul de fata SA-MP e cam de partea trecutului. M-am tot gandit in ultima vreme , cum s-ar putea implementa niste schimbari pe server ca sa imbunatatim partea administrativa/activitatea . Nu vreau sa ramana nimeni fara Admin si pe urma sa existe motive gen ; mi s-a luat Adminul pe nedrept si asa mai departe , asa ca am decis urmatoarele ; Incepand din Ianuarie adica 1.1.2021 fiecare Administrator va posta saptamanal o poza cu stats si mentiuni , spre exempu (mai jos e un model) gen . Totodata , un administrator are obligatia ca fiind membru din Staff sa fie activ 4 ore saptamanal , asta insemnand aproximativ cate 35 de minute zilnic on pe server. Saptamana in care nu ati reusit sa indepliniti acel minim necesar de 4 ore , -1 la nivel . Timpul petrecut AFK nu va fi luat in considerare. Ca Administrator trebuie sa intelegem ca avem resposabilitatii , trebuie sa intelegem ca trebuie sa facem ceva , chiar daca cum am mentionat mai sus SA-MP e cam uitat , inca putem scoate ce e mai bun din situatia actuala , dar NOI trebuie sa o facem , altcineva cine ? Poza cu Stats : Timp petrecut pe server: Alte mentiuni : In momentul de fata SA-MP e cam de partea trecutului , dar inca putem aduna ceva jucatori .. pentru asta noi trebuie sa facem primii pasi si sa fim pe server , pentru ca cand jucatorii intra sa se vada ca e un server ocupat , cu staff activ si oameni care au interes in ceea ce fac , daca asteptam sa se populeze serverul si pe urma sa ne apucam nu prea cred ca vom avea rezultate .. acum ganditiva , daca ai intra pe un server si ai vrea sa te joci , ce ti-ar placea sa vezi acolo ? ce te-ar face sa ai chef sa intri din nou ? Sincer , nu am venit cu intentia sa ma iau de una alta , nu am intentia sa fac rau la cineva intr-un oarecare fel , ma simt bine si ma simt de folos atunci cand vad un STAFF activ care se implica si pe care il intereseaza de ceea ce se intampla pe server , daca ne straduim sa vedem asa lucrurile atunci ne putem astepta si cel mai probabil vom fi pregatiti sa primim jucatori noi asa cum trebuie . Daca aveti ceva de mentionat sunteti liberi sa va exprimati , mi-ar placea sa intelegeti ceea ce vreau sa fac si sa lucram impreuna toti (cei actuali) , e de inteles si partea aia in care v-ati saturat si nu aveti chef .
 7. Angelo

  LVL 1.
 8. Angelo

  Am deschis acest topic sa vorbim despre situatia actuala a serverului . Vreau sa vorbim mai pe larg , vreau parere inclusiv de la Administratorii, dar oricine poate posta punctul lui de vedere din comunitate. Spuneti orice aveti pe inima , vreau sa lucram ca o echipa si sa aducem imbunatatiri , spuneti ce ganditi ce idei aveti. Eu personal , chiar daca SA-MP e cam uitat de lume ' noi putem inca aduce si pastra jucatori daca ne ocupam asa cum trebuie. Ca admini , avem responsabilitate, ne exprimam pareriile , sa avem idei , si sa ne pese cat de cat .
 9. Angelo

  Nume pe server: Angelo Locatia bugului: - Bug-ul: Log-in , imi arata ca m-am logat ultima oara la 14:02 ieri , cand defapt eu am intrat in jurul orei 18 cum se vede in ss. (Nu cred ca isi au rostul ambele calculatoare care iti calculeaza timpul de la ultima logare, adica si inainte sa introduci parola si dupa.) Ambele ss-uri au fost facute in acelasi timp. Poze:
 10. Angelo

 11. Angelo

  Ceea cu password recovery e o idee buna . Bravo.
 12. Angelo

  Nickname: (scrie aici nick-ul tău) Angelo (marKeLLonn dupa cum ma stiti unii) Prenume: (scrie aici prenumele tău) Janos-Zsolt Nume: (scrie aici numele tău de familie) Moldovan Vârsta: (scrie aici vârsta ta) 24 Locaţia ta: (scrie aici din ce oraş eşti) Targu-Mures Hobby-urile tale: (scrie aici ce hobby-uri ai) Masini , Tenis de Masa si mai multe :v Interese: (scrie aici ce interese ai) Princiipile Biblice O descriere despre tine: (scrie câteva cuvinte despre tine) - De unde ai aflat de Hype-Zone ?: (scrie aici de la cine ai aflat de noi) National Trucking Alte precizări ?: (scrie ce precizări mai ai legate de noi) Salutari muncitoresti , ma bucur sa va revad
×