Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

NewGuy

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

NewGuy last won the day on May 30 2020

NewGuy had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

3 Followers

About NewGuy

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. NewGuy

    De când a intrat pe server-ul nostru,pot să spun că i-am urmărit destul de atent evoluția. Din ce am văzut,afirm și susțin că este un jucător demn,foarte muncitor,cu un comportament plăcut și potrivit. Este determinat în ceea ce face și consider că merită această funcție deci,eu sunt pro.
  2. NewGuy

    Pentru această funcție ai nevoie de conduită,un comportament adecvat,răbdare și implicare. Acele numere pe care le-ai scris mai sus,respectiv scor și ore,nu sunt suficiente (cel puțin pentru mine) ca să mă convingi să te susțin. Dacă tu crezi că ai aptitudinile necesare și ești hotărât să te faci băiat serios,eu n-am să-ți stau în cale. Numai bine.
  3. NewGuy

    În acest topic am să enumerez câteva sugestii adunate de pe server. 1.Sunt jucători care își doresc să crească numărul maxim de mașini personale pe care să le poți deține. 2.Unii vor să poată deține 4-5 afaceri. 3.Există jucători care solicită să se adauge mai multe vehicule la dealer. Cam atâtea sugestii am aflat,nu știu ce se poate face și ce nu dar m-am gândit să împărtășesc aceste idei cu voi. În final,țin să menționez că nu am respectat modelul de sugestie deoarece cele de mai sus nu sunt personale. Mulțumesc anticipat.
  4. NewGuy

    I have the same problem.
  5. Nickname:NewGuy Vârstă:Potrivita Poză stats: https://imgur.com/8oFvQho https://imgur.com/CNz94VJ Experienta pe server:Joc pe acest server de ceva timp.Consider ca am experienta necesara.
×