Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Catalinn

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Catalinn

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Catalinn

    Să sperăm că vei fii mai SERIOS și nu mai incălca RULES!!!
  2. Catalinn

    Your first request was made on April 24, today is May 6, You have the 12-day VIP, I think it's too early.
  3. Catalinn

    Nume pe server: Catalinn Nume real: Catalin Varsta: 18 De cat timp joci sa-mp ?:De aprox 8 ani dar cu mici si mari pauze ! Alte specificatii: Sunt de ceva timp admin lvl 1 cred ca am capatat destul de multa experienta(pt urmatorul level)si m-am gandit ca e momentul pt cererea de UP.
  4. Nume pe server:Catalinn Varsta:18 Sugestia:Sa se faca niste moduri de stare pentru jucatori din care vor putea alege: De ex : In modul Liber sa poti face DM cu orice jucator(de asemenea sa fie si el pe un mod gen Inamic/Alianta si sa nu conteze clasa la care esti! In modul Peaceful(Liniștit) nimeni nu te poate ATACA de asemenea nici tu nu-i poti ATACA pe ceilalti jucatori chiar daca e inamic/alianta sau liber. In modul Inamic/Enemy sa se poate permite DM doar intre MAFIE și POLITIE. In modul Alianta/Alliance sa se poate face echipe(aliante) si DM-ul sa fie doar intre ALIANTE. Cu ce crezi ca ne-ar ajuta sugestia ta?: Cred ca aceasta sugestie ar ajuta foarte mult la comportamentul jucatorilor in ceea ce priveste DM-ul. Si din cate am obeservat pe server sunt destul de multi care le ar place sa faca dm intre ei , nu mai INTRE politie si mafie!
  5. Catalinn

    Cred ca toata lumea ar putea primi macar o sansă, nu i dau PRO ca imi e prieten, o fac pe baza a ce face pe server!(se străduie sa ajute jucatorii, stie cat de cat comenzile )Oricum va lua remove daca nu se comportă cum trebuie deci cred ca 3 4 zile sa-l tii in probe ar merge!
  6. Catalinn

  7. Catalinn

    You are quite active, and from what I see you help the players, and also you supported me too,so from me you get a
  8. Catalinn

    Poate te cunosc de putin timp dar m-ai ajutat si m ai sustinut mult sa ajung aici(nu doar pe mine) si ai pus prea mult suflet in serverul asta ca sa faci asta!
  9. Catalinn

    Thank you Laza so much for your support!
  10. Nume pe server:Catalinn Varsta:18 Sugestia:Daca se poate sa nu mai avem fuel infinit la avioane/elicoptere si sa alimentam cum e normal , gen cum e la tiruri/masini/motociclete. Cu ce crezi ca ne-ar ajuta sugestia ta?: Pentru roleplay/ mai multa realitate!
  11. Catalinn

    Mersi
  12. Catalinn

    Nume pe server:Catalinn Nume real:Gătin Cătălin Nicola Varsta:18 De cat timp joci sa-mp ?:De cand mi am cumparat primul pc . De aprox 8 ani , dar cu pauze. Ai mai fost admin ? :Nu, dar am dat dovada de seriozitate pe server si am ajutat de fiecare data jucatorii! Cunosti comenzile de Admin ? : Da. /kick /warn /mute /ban /freeze /a /cc etc... Date de contact :Gătin Cătălin ( pe fb ) @gatincatalin (instagram) +40720641346 (nr de tel.pt WhatsApp) Alte specificatii:Promit sa ascult de fiecare dată de sfaturile si cerintele adminilor cu Level mai mare pentru a căpăta si mai multă experientă. Cred ca sunt unul dintre cei mai activi jucatori ( Cu gradul de vip ) de pe server. Jucatorii mă plac , sunt o fire destul de prietenoasă , n am avut altercații cu ei sau ceva . Cam atat am avut de zis si sper sa fiu luat in considerare. A si am facut inca o poza la stats in caz de era nevoie : https://imgur.com/skcbe6v
  13. Catalinn

    Numele tau pe server: -Catalinn Numele jucatorului raportat: -dem0nic Problema/descrierea situatiei: -Comportament foarte urât față de server si ceilalți jucători Dovezi/alte specificatii: -https://imgur.com/jxQq2ub
  14. Catalinn

    Nume real: Gatin Catalin Nume in joc: Catalinn Varsta: 18 Nivelul VIP dorit (1,2,3): 3 Screenshot (/stats): https://imgur.com/ZfycpZQ misiuni https://imgur.com/qT0Awa6 stats general Cat timp petreci pe server zilnic: Petrec intre 4 si 8 ore ! dar impartite , sa zic dimineata 4 si seara 4. In weekend chiar mai mult! Alte specificatii:Indeplinesc cerintele.Sunt destul de activ , sunt din ce in ce mai intelegator cu playerii , am invatat regulamentul destul de bine! Altceva nu stiu ce sa mai spun, decat ca imi doresc acest UP pentru a mai ajuta cat imi permit si pot pe jucatorii mai nou veniti !
  15. Catalinn

    Numele tau pe server:Catalinn Numele jucatorului raportat:Emilio_Otarola Problema:S0b Dovezi/alte specificatii:https://imgur.com/aUuNfaO / n am putut filma nu aveam vreun program anume
×