Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

justin07

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About justin07

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. justin07

    Nume pe server:JustinJsT Nume real:Justin Varsta:21 De cat timp joci sa-mp ?:de mult timp cu unele absente Ai mai fost admin ? :da Cunosti comenzile de Admin ? :desigur ,doar daca nu s-au schimbat intre timp. Date de contact :Facebook Justin JsT Alte specificatii:Doresc sa intru din nou in staff-ul acestui server minunat deorece imi este dor sa ma joc pe acest server si doresc sa ajut in popularea lui .Multumesc anticipat !
  2. justin07

    Nume pe server:JustinJsT Nume real:Justin Varsta:21 De cat timp joci sa-mp ?:de mult timp cu unele absente Ai mai fost admin ? :da Cunosti comenzile de Admin ? :da. Date de contact :- Alte specificatii:Doresc sa intru din nou in staff-ul acestui server minunat deorece imi este dor sa ma joc .
  3. justin07

  4. justin07

    level 1 de inceput !
  5. justin07

    Nume real:Justin Nume in joc:JustinJsT Varsta: 20 Nivelul VIP dorit (1,2,3): 2 Screenshot (/stats): https://imgur.com/gallery/0269Uxr https://imgur.com/gallery/lLqDTPn Cat timp petreci pe server zilnic: 7-8 ore Alte specificatii: Nu am nimic de spus,o seara buna tuturor!
  6. justin07

    Nu imi mai amintesc exact deoarece o perioada m am lasat cand am fost cu bac-ul si acum am dorit sa ma reapuc de sa:mp .....
  7. justin07

    Nume pe server:JustinJsT Nume real:Justin Varsta:20 De cat timp joci sa-mp ?:din 2012 pana in prezent, Ai mai fost admin ? :Da Cunosti comenzile de Admin ? :Da.../kick./ban,/goto,/respawn,/car,/weather,/createhouse,/repairall etc. Date de contact :whatsapp, instagram:iustiiiii Alte specificatii:Doresc sa ma alatur adminilor deoarece am experienta ,am avut si eu server meu personal ,am fost admin pe multe servere si as dorii sa ajut aceasta comunitate cu orice ..
×