Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Hood

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hood

  • Rank
    Newbie

Personal Information

  • Country

Recent Profile Visitors

467 profile views
  1. Hood

    SAMPFUNCS la un modpack
  2. Hood

    si care o sa fie soarta mea?
  3. Hood

    si atunci de ce nu merge sa ma conectez cu nici un cont daca nu i-ai dat pe ip?
  4. Hood

    Am facut spam deoarece tot timpul am facut cererea gresit si scuze daca te-am enervat dar te asigur ca <!REMOVED by .shadoW!>
  5. Hood

    nickname:hood screenshot:https://imgur.com/fgjtlBk Am primit ban pe ip de la liberty deoarece un prieten de al meu sa jucat azi pe un cont ceva Hungarianszekelian si a primit ban pe ip si el era pe laptopul meu asa ca are permanent si nici nu merge sa accesez contul meu deoarece ip si a primit ban deoarece a spus Ardealu nu e al vostru si nu mi se pare corect sa se dea ban pe asta mai ales motivul Romania deci va rog pot primi unban?
  6. Hood

    VA rog mult datimi unban
  7. Va rog pot primi unban deoarece am fost banat la 10:25 cand nu eram on probabil am fost banat pe ip Am fost banat de Liberty pe motivul Romania UPDATE: Lam sunat pe prietenul meu de etnie maghiara care sa jucat azi pe un cont facut de el pe laptopul meu si se pare ca a spus ceva in gen Ardealu nu e al vostru si se pare ca liberty ia dat ban pe motiv Romania am poza daca trb!VA rog datimi unban am muncit pe degeaba atata sa fac bani de masini si sa intru in mafie va rog nu e corect mai ales pe in motiv inexistent ca motivul Romania! VA rog mult de tot iubesc serverul va rog datimi unban.
×