Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Iulian22

Server Owners
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Iulian22

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 07/22/2002

Personal Information

 • Country

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Iulian22

 2. Iulian22

  Nick joc: Bug-ul: Poze/video: Alte precizări:
 3. Iulian22

 4. Iulian22

 5. Iulian22

  Până rezolvă Shadow poți intra de aici: https://discord.gg/RNv272s
 6. Iulian22

  Nume pe server: Sugestia: Alte precizări?:
 7. Iulian22

  Nick Joc: Adminul care te-a banat: Motivul banului: Alte precizari:
 8. Iulian22

  \\\Cererile se fac doar pe baza completari /cerintevip/// \\\20 work-uri la fiecare clasa , inafara de PD si FBY/// \\\80 convoaye /// Nick Joc: Score(peste 1000): Poza /stats: Alte precizari:
 9. Iulian22

  \\\Acest topic este destinat doar celor care detin deja VIP./// Nick Joc: Score(peste 3500): Ce varsta ai?(Minim 15 ani): Ai fost vreodata banat? si daca da motivul?: Cu ce crezi poti sa ajuti serverul?: Cat timp petreci pe server?: Descrie-te in minim 20 cuvinte: Alte precizari:
 10. Iulian22

  Nick Joc: Nick-ul persoanei reclamate: Motivul reclamatiei: Dovezi: Alte precizari:
 11. Iulian22

  1.Playeri sunt obligati sa aiba un comportament decent fata alti playeri si de membri din staff. 2.Playeri nu au voie sa faca dm pe alti jucatori. 3.Dm-ul este permis dupa ora 22:00 pana la ora 07:00. 4.Playeri nu au voie sa foloseasca hack-uri pe server, sau sa abuzeze de comenz/buguri, deoarece vor primi ban pe acel cont. 5.Playeri sunt obligati sa fie activi pe server cat si pe forum. 6.Playeri nu au voie sa ceara ADMIN sau VIP pe server. 7.Playeri nu au voie sa ceara BANI sau SCORE pe server, deoarece acestea se pot dobandi din joburi. 8.Jucatori nu au voie cu multi acount pe server. 9.Jucatori au acces la comanda /rules pentru un cadou de bun venit.
 12. Iulian22

  1.Vipi trebuie sa aiba un comportament decent fata de playeri si de ceilalti membri din staff. 2.Vipi nu au voie sa dea /vport sau /vget playerilor fara aprobarea acestora. 3.Vipi trebuie sa ajute playeri care nu cunosc serverul cu sfaturi. 4.Vipi trebuie sa ajute playeri care au nevoie de licenta/nos/repair. 5.Vipi nu au voie sa abuzeze de comenzi gen:/vnos,/vfix. 6.Vipi sunt obligati sa fie on atat pe server cat si pe forum.
 13. Iulian22

  1.Admini trebuie sa aiba un comportament decent fata de playeri si de ceilalti membri din staff. 2.Admini nu au voie sa dea /port sau /get playerilor fara aprobarea acestora. 3.Banarea unui player se face doar pe baza de dovezi video. 4.Acordarea de /mute unui player se face pe baza unor screenshot-uri sau probe video. 5.Admini sunt obligati sa ajute playeri de pe server la nevoie. 6.Admini sunt obligati sa fie activi pe forum cat si pe server.
 14. Iulian22

  Nu merge sa dau pe ala de discord , da-mi un link in privat sau aici!
 15. Iulian22

  Salut,frate de ce să zic ai dreptate în mare parte dar pe de o parte nu. 1.Serverul este Dabia deschis de o săptămână și din acesta cauză nu am staff momentan. 2.Am fost în staful vechiului RTO si am zis să aduc ceva nou dar din pacate nu prea am nici mult timp și nici un scripter care să mă ajute 3.Ai dreptate nu prea stiu așa de bine cum stă treaba vu programatul de aceea caut un scripter bun care sa ma ajute (contra cost)... Ce să zic mulțumesc de mesaj.
×