Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Iulian22

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Iulian22

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 07/22/2002

Personal Information

  • Country

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Iulian22

  2. Iulian22

    Nick Joc: Adminul care te-a banat: Motivul banului: Alte precizari:
  3. Iulian22

    \\\Cererile se fac doar pe baza completari /cerintevip/// \\\20 work-uri la fiecare clasa , inafara de PD si FBY/// \\\80 convoaye /// Nick Joc: Score(peste 1000): Poza /stats: Alte precizari:
  4. Iulian22

    \\\Acest topic este destinat doar celor care detin deja VIP./// Nick Joc: Score(peste 3500): Ce varsta ai?(Minim 15 ani): Ai fost vreodata banat? si daca da motivul?: Cu ce crezi poti sa ajuti serverul?: Cat timp petreci pe server?: Descrie-te in minim 20 cuvinte: Alte precizari:
  5. Iulian22

    Nu merge sa dau pe ala de discord , da-mi un link in privat sau aici!
  6. Iulian22

    Salut,frate de ce să zic ai dreptate în mare parte dar pe de o parte nu. 1.Serverul este Dabia deschis de o săptămână și din acesta cauză nu am staff momentan. 2.Am fost în staful vechiului RTO si am zis să aduc ceva nou dar din pacate nu prea am nici mult timp și nici un scripter care să mă ajute 3.Ai dreptate nu prea stiu așa de bine cum stă treaba vu programatul de aceea caut un scripter bun care sa ma ajute (contra cost)... Ce să zic mulțumesc de mesaj.
  7. Iulian22

    Numele serverului: (Romania Trucking Office) Nickname-ul ownerului: (Iulian22) Vârsta Ownerului: (17) IP-ul serverului: (188.212.102.55:7777) Tipul serverului: (Ex: Trucking) Ce DNS doresti: (rto.hype-zone.ro) Firma de Hosting: (Gazduire Jocuri) Link gametraker: (-----) Numele boardurilor: (Regulament,Cereri Admin,Cereri VIP,Cereri Unban,Discuti.)
×