Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Hunterino

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Hunterino

  1. Hunterino

    Salut! Cadourile fac parte din eventul de Craciun. Trebuie sa colectezi 100 de cadouri pentru a primii un premiu. Ca sa colectezi cadourile trebuie sa ai un backpack( acesta se achizitioneaza da la un 24/7, intrii in magazin si apesi N). Cand ai reusit sa cumperi un backpack doar scrie "/backpack" si poti incepe sa colectezi.
  2. Hunterino

    Chiar daca nu ai facut cea mai mare reclama asta tot e reclama.Nu poti pur si simplu sa le zici playerilor sa intre cu tine pe un alt server.
  3. Hunterino

  4. Hunterino

  5. Hunterino

    De la mine ai un dar vezi sa nu mai faci prostii.
  6. Hunterino

  7. Hunterino

    eu zic ca merge
  8. Hunterino

  9. Hunterino

  10. Hunterino

    Nickname: Hunterino Nume:Dorinel Vârstă: 15 Experiență, dacă există?: nu exista asa ceva O să dorești să vorbești pe Radio?: vorbesc si singur daca se plateste bine
  11. Hunterino

    Let's start with vip 1, shall we?
  12. Hunterino

  13. Hunterino

  14. Hunterino

    eu zic sa incepem de la level 1 dar totusi ai un
  15. Hunterino

  16. Hunterino

    Nu am avut nicio problema cu tine deci eu zic ca merge
  17. Hunterino

    Nume pe server: Hunterino Nume real: Dorinel Varsta: 15 De cat timp joci sa-mp ?: 10/5/2019 Alte specificatii: Sunt de ceva timp admin lvl 1 si poate a venit momentul sa iau up.
  18. Hunterino

    Nume pe server: Hunterino Nume real: Dorinel Varsta: 15 De cat timp joci sa-mp ?: din vara, si am jucat numai pe acest server Ai mai fost admin ? : nu Cunosti comenzile de Admin ? : am mai zis nu le stiu pe toate dar invat pe parcurs Date de contact : lil-dodos pe instagram si DeathByPuppy#4095 discord Alte specificatii: In primul rand vreau sa stiti ca nu sunt o persoana care vrea raul am intrat pe server sa ma joc si am ramas pentru ca mi-am facut prieteni.Nu sunt pe server sa fac rau si nu am de ce sa fac rau, sunt aici sa ma disrez ca si voi.Am cateva luni pe server si nu am de gand sa plec prea curand.Vreau sa mai spun ca sunt foarte loial si nu mint, urasc minciunile.A fost o intamplare cand am primit ban de la Sami dar am inteles ca a exagerat, totul a fost ok si am revenit, acum nu stiu daca va tine Sami cont de asta.Ador sa ajut lumea si de aceea vreau sa devin admin.Eu sunt o fire mai glumeata dar daca am jignit sau am facut ceva urat imi voi cere imediat scuze si voi face tot posibilul sa indrept ce am zis sau ce am facut.Eu fac glume mereu dar daca trebuie sa fiu serios voi fi.Aceasta e a 3-a cerere,cred si nu cred ca o sa mai fac alta pentru ca deja spammez.
  19. Hunterino

    Nume pe server: Hunterino. Nume real: Dorinel. Varsta: 15 ani. De cat timp joci sa-mp?: de pe 10/5, am jucat numai pe acest server. Ai mai fost admin?: Nu. Cunosti comenzile de admin?: unele le stiu dar pot sa le invat pe parcurs. Date de contact: Hunty#4095 lil_dodos pe Instagram. Alte specificatii: in opinia mea sunt un player destul de bun, ador sa ajut lumea, sunt activ si pot sa fac o treaba buna.Desigur, inainte am avut unele probleme dar s-au rezolvat fara altercatii, acum depinde de voi daca credeti ca merit admin.
  20. Hunterino

    Nume pe server: Hunterino Nume real: Dorinel Varsta: fac 15 pe 3 septembrie De cat timp joci sa-mp?: de peste 3 luni Ai mai fost admin?: nu Cunosti comenzile de Admin?: unele le stiu dar le invat repede daca e Date de contact: Instagram lil_dodos si discord Hunty#4095 facebook nu folosesc.
  21. Hunterino

    Numele tau pe server: Hunterino Numele jucatorului raportat: Kronick.80InBRAT Problema: Hacker Poza: https://imgur.com/a/3jV77Ka in poza se tot teleporta avea si jetpack dar nu l-am prins
  22. Hunterino

    Sigur daca vrei
  23. Hunterino

    Nume real: Dorinel Nume in joc: Hunterino Varsta: fac 15 in septembrie Nivel VIP dorit: 3 Stats: https://imgur.com/a/yzw0gNS Cat timp petreci pe server zilnic: dimineata de la 9 la 2 si seara de la 7 la 12 maxim poate mai intru si intre Alte specificatii: puteti intreba adminii de mine si va spun ei tot ce este de stiut nu am facut probleme si ajut playerii foarte mult vreau VIP 3 sa pot ajuta atunci cand este nevoie cu mute si ce comenzi ar mai fii
  24. Hunterino

    Nickname: Hunterino Varsta: 14 Idee: Adaugati comanda /bonus la V.I.P ca atunci cand vrem sa facem misiunea bonus nu apare si putem ruga o persoana cu V.I.P sa nu mai deranjam adminii
×