Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Autist.

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by Autist.

  1. Autist.

    din pacate e adevarat, jocul moare incet, trebuie sa ne gandim ca gta sa a iesit in 2004, au trecut 14 ani de la release, pur si simplu nu mai e "frumos" pentru majoritatea ce se uita doar la vizuale, pot spune ca gameplay-ul nu e rau, am jucat jocuri mult mai urate, dar cum toti copii joaca jocuri mai noi pt ca pur si simplu pc-urile nu mai sunt asa de scumpe ca acum cativa ani si sunt mult mai performante si cu piese mid-end spre high-end poti juca efectiv orice joc iesit pe piata si inca cateva ce asteapta sa fie scoase. daca chiar moare sa:mp, sper ca macar odata sa va reamintiti cat de frumos era sa stam pana pe la vreo 3-4 dimineata sa ne jucam doar pt ca ne place. nu ma intelegeti gresit, imi place unde se duce industria de gaming, dar tot mai multe se dau pe modul EA, plin de lootbox-uri si jocurile devin din ce in ce mai mult Pay2Win. pacat ca companiile care astazi sunt dispretuite(EA) s-au schimbat. tot acel player-base din anii de inainte 2010 s-au dus. si cand te gandesti ca EA au facut jocuri precum NFS Underground, U2, MW, Carbon si Multe altele.evoluam foarte repede in industria gaming din simplul fapt ca componentele devin mai ieftin de produs si mult mai performante pe zi ce trece, incet incet totusi ajungem in acel punct prezis de un om de stiinta acum cativa ani" vom ajunge intr-un punct unde pur si simplu nu putem devenii mai efectivi si mai performanti, o sa fie foarte greu in cativa ani sa evoluam, din simplul fapt ca vom ajunge la un maxim de eficienta." o sa las acest "roman" aici, dar simt ca trebuia sa spun si eu ceva. Peace.
  2. Autist.

    Nickname: (nickname-ul tau pe server) Autist. Ideea ta: (ideea) sa se adauge un sistem de Drift. Descriere: (descrierea ideii tale) iei o masina dupa preferinta, cand incepi sa faci drift sa faci putini bani pe langa, cum este vazut pe multe servere de drift, si sa nu fie mult plata, pt ca ai putea sa faci multi bani pe degeaba. ar fii ceva foarte smecher pentru cei pasionati de drifting ca si mine si Ruben. daca se poate si vreti se pot adauga mape speciala unde se poate face asta, si sa fie unele unde poti face Tandem Drift cu un prieten, se poate dezvolta foarte mult ideea si poate fii impusa in multe feluri.
  3. Autist.

    Efectele bugului: (descrie bugul) poarta la gang zone Dragon Triads a disparut, e ca si cum ar fii inchisa, dar nu apare, pt ca daca dau /open, cica se deschide, dar poarta pur si simplu nu e. Cand l-ai descoperit: (spune cand ai descoperit bugul) 14:55 Locatie: (daca este bug la mapa)probabil O poza cu bugul: (pune o poza cu bugul )https://imgur.com/a/hR3Zt
  4. Autist.

    eu pot sa stau dupa un zid si nu fac nimic daca cnv inearca sa recaptureze baza aia. e foarte unfair.
  5. Autist.

    parca nu a mai facut, cel putin nu stiu eu.
  6. Autist.

    Efectele bugului: (descrie bugul)sa incepem cu inceputul, eu incercam sa capturez baza inapoi, syycd vine, abea intra in gang zone, isi ia /gtank, nu face nimic, dar castiga war pt ca m-a omorat 1 DATA, si asta a fost prin peretii de la "cusca" de la Gang zone, asta trebuie schimbat neaparat, e prea unfair, si nu e prima data cand se intampla asta, s-a mai intamplat de vreo 2 ori dar am zis sa nu fac topic pt ca poate era bug temporar, dar nu, persista. dar ce m-a enervat CEL MAI TARE, a fost cand a iesit de pe server in timpul de capture, dar tot el a castigat. CUM P**A MEA E POSIBIL ASA CEVA?!?!?!?(scz de caps) ceva trebuie schimbat la acest sistem de gang war, si zic ca daca se schimba ceva pe serverul acesta sa aibe sistemul de war prioritate mai mare, pt ca e foarte enervant cand vezi ca el nu depune nici macar 10% efort dar castiga pur si simplu. Cand l-ai descoperit: (spune cand ai descoperit bugul)ultima oara astazi 21:30 Locatie: (daca este bug la mapa)- O poza cu bugul: (pune o poza cu bugul)https://imgur.com/a/20jRv
  7. Autist.

    daca ar fii implementata ideea ta ar fii mult mai ok pt gangs, pt ca momentan este foarte incorect pt cei ce apara.
  8. Autist.

    vad ce zici, mi-am dat seama si eu, chiar trb facuta mai mica zona aceea.
  9. Autist.

    exact, am un ss cand abea a inceput sa se deplaseze prin lumea din san andreas, pacat ca nu am filmat https://imgur.com/a/EJmT8
  10. Autist.

    trebuie sa fie pus un timer, el daca vrea vine pur si simplu cu gtank si da de 3 ori in mine gata a castigat baza pt ca nu pot sa fac absolut nimic, si am auzit ca cica nu mai e voie cu rocket in gangzone, as vrea si eu sa stiu, daca nu am rocket, cum drq sa am o sansa sa il omor pe cel cu gtank?
  11. Autist.

    Puteti da TC, s-a rezolvat cand a dat SyycD_6 blow, am putut da repair normal dupa, dar sper ca acest bug sa se poata remedia in viitor!
  12. Autist.

    fain. as vrea asa cv pe is :)))
  13. Autist.

    Welcome to The Satra.
  14. Autist.

    cererile sunt fucking inchise, esti orb?
  15. Autist.

    Nickname: (nickname-ul tau pe server)Autist. Ideea ta: (ideea)preseturi customizabile de /tune Descriere: (descrierea ideii tale) sa putem da direct optiunile de tune ce le vrem. e foarte consumator de timp sa stai la tune daca folosesti elegy, savanna s.a.m.d.
  16. Autist.

  17. Autist.

    Efectele bugului: (descrie bugul) dau sa capturez, se incarca bara, nu ies din gzone deloc, tot imi da failed Cand l-ai descoperit: (spune cand ai descoperit bugul)azi, ora 22:05 Locatie: (daca este bug la mapa)nu cred. O poza cu bugul: (pune o poza cu bugul)nu am prins pt ca am avut nervi la un nivel astral, dar syy poate sa dovedeasca, daca vrea Efectele bugului: (descrie bugul)nu ma lasa sa iau gtank ca sa ma apar, dar la altii functioneaza, gen sunt eu blestemat sau cv gen :)) Cand l-ai descoperit: (spune cand ai descoperit bugul)tot timpul, nu pot lua gtank, intru in gtank si da direct failed. Locatie: (daca este bug la mapa)nu cred, e la teritoriu central brothers circle. O poza cu bugul: (pune o poza cu bugul)tot nu am prins, dar se poate incerca si dovedi.
  18. Autist.

    Nickname-ul tau: (numele tau in server)Autist. Nickname-ul jucatorului raportat: (numele jucatorului raportat)Festivealin Motiv: (spune in cuvinte de ce raportezi acest jucator)s0b, hh, toate cele Dovezi: (pune o poza sau mai multe cu dovezile aduse) https://imgur.com/a/z8fXk
  19. Autist.

    Nickname-ul tau: (numele tau in server) Autist. Nickname-ul jucatorului raportat: (numele jucatorului raportat) Ruben Motiv: (spune in cuvinte de ce raportezi acest jucator) el vine si imi da jail pe motiv /vgod la DM, dar eu eram in gang zone tot timpul acesta si stiu bine toti ca nu merge sa ai god pe gzone. plus ca are un limbaj cam neadecvat pt gusturile mele cand vine vorba ca nu ne cunoastem. si cica mai dau si sparrow langa gzone cand el vine cu hunter si dupa cu sparrow. Dovezi: (pune o poza sau mai multe cu dovezile aduse) https://imgur.com/a/qzc9a
  20. Autist.

    nu era pe gang chat, era pe chat-ul normal si a scris "fmm", si nu am iesit din gang zone, poate tu nu ai ochi sa te uiti pe minimap din stanga sa vezi.
  21. Autist.

    de unde stii tu ca nu m-a afectat ce ai spus? de unde vrei sa stii tu ce fel de persoana sunt? si eu tot timpul ala cand ma bateam cu tn nu am iesit deloc din gangzone recunoaste nu baga minciuni sa te scoti acuma, asta e, trb sa existe niste consecinte la comportament neadecvat, cel putin asa spun eu, decid black si fallen, plus ca cnv m-a injurat de mama si nu ai reactionat, ai vorbit cu "prietenii" tai in continuare.
  22. Autist.

    dar tot nu ai motivat de ce m-ai jignit si injurat. si eu dadeam cu molotov inca in gangzone, deci nu aveam vgod. si tot mi-ai dat jail pe degeaba.
×