[]7DayS_=]

Members
 • Content count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About []7DayS_=]

 • Rank
  Member
 • Birthday 09/06/2001

Personal Information

 • Country
 1. Nickname: (nickname-ul tau in SA:MP):WFX Poza ban: (poza de la dialogul banului din joc):https://postimg.org/image/l8nmqi0yj/ Care este motivul pentru care ai fost banat?: (motivul pentru care ai luat ban):pup Informatii suplimentare: (orice informatii care crezi ca te ajuta la cererea de unban): am fost inactiv si cand am vrut sa intru deodata vad ca am ban nush dc.
 2. Mai vrea cineva sa-mi faca un Logo?
 3. Salut!Toata lumea vede ca in ultimul timp am fost inactiv dar nu am putut sa intru deoarece am avut examene si na a trebuit sa invat si acum la vara am nu stiu eu ce examen ca sa trec asa ca nu o sa am timp sa ma intru pe server asa ca imi dau demisia. Va pup pe toti,bafta!
 4. La multi ani!
 5. Numele serverului: (scrie aici numele serverului):LupMax RPG Nickname-ul ownerului: (scrie aici numele ownerului):Mr.Pawno Vârsta Ownerului: (scrie aici vârsta):25 IP-ul serverului: (scrie IP-ul serverului): <șters> Tipul serverului: (Ex: Stunt/RPG/DM e.t.c):RPG Ce DNS doresti: (scrie ce dns doresti):lupmax.hype-zone.ro Firma de Hosting: (scrie numele firmei unde e hostat):0Ping Link gametraker: (pune aici linkul gametraker):Vor pune. Numele boardurilor: (spune aici numele boardurilor pe care le vrei):LupMax
 6. Mersi!
 7. @SORIN_FCD Ce faci nene?

   

  1. DeathWhisper.

   DeathWhisper.

   Si io pe aici :)))

    

 8. Ar trebui sa se puna.
 9. El ii admin 5 sau 6 nu stiu daca a primit up dar daca chiar te-a suspectat ca ai aim iti poate da kick.Nu va primi nimic deoarece te atentioneaza sa-ti scoti aimul daca ai avut.Si chiar daca nu ai avut poti primi /kickoff si o sa-ti stearga un kick.Practic pe cel pe care ti l-a dat.
 10. Da, poti veni avem sarmale fara numar :)
 11. Astazi am reusit si eu sa implinesc varsta de 17 ani.Am reusit sa trec in clasa a 12-a.
 12. DOAMNE FERESTE!
 13. Daca tot sunt in reteaua Digi de ce sa nu ascult Digi FM? Dar mai mult imi placea Pro FM
 14. Inca nu, mai astept alte logouri ale playerilor.
 15. O sa pun.Mersi frumos!