Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

_Denisthedude_

Members
  • Content Count

    341
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

_Denisthedude_ last won the day on August 7 2020

_Denisthedude_ had the most liked content!

Community Reputation

52 Excellent

About _Denisthedude_

  • Rank
    Full Member
  • Birthday 07/22/2002

Personal Information

  • Country

Recent Profile Visitors

2,418 profile views
  1. _Denisthedude_

    Am fost umpic sa vad, si pare foarte bine facut. Deci, GG.
  2. _Denisthedude_

    Optiunea 2
  3. _Denisthedude_

    Welcome to Hype-Zone!
  4. _Denisthedude_

    Dupa incidentul nefericit cu Doom, ne-ar mai trebui un alt Advisor activ.
  5. Nickname-ul tau: [HZ]_Denisthedude_ Nickname-ul jucatorilor reportati: DoomOfEmpire. si DeathWhisper. Motiv: Ban-uri aiurea. Totusi, inteleg ca situatia a fost unde Doom si Death testau un bug unde advisor poate scapa de ban daca ban-ul e mai putin de 11 zile, care cred ca si Fallen i-a rugat sa testeze, dar nu stiu exact. Totusi, au cauzat colateral, au dat ban la alti playeri care nu au facut nimic. In video, se vede ca unul a luat ban de 2 ori, altul odata, pana si eu am luat dar nu era in video, ca am inceput recording-ul abia dupa ce am primit ban-ul meu. Toti au primit unban si compensatie, dar tot zic ca nu a fost acceptabil sa primeasca ban degeaba, chiar daca era o greseala. Doom si Death mi-au si zis ca greseala lor a fost din cauza schimbari de ID la tab, care eu personal pe timpul meu de admin nu am avut nici o problema cu ID-uri care se schimba. Totusi, vreau sa clarific ca nu am treaba cum testau admini intre ei, doar colateralul cauzat ma deranjeaza. Pot sa zic ca am fost pe multe comunitati (nu doar SAMP) unde daca se intampla asa ceva, luau pana si blacklist pentru ce au facut, chiar daca era o greseala. Ma gandesc ca si IS-ul are aceste standarde de profesionalitate, care admini nu prea arata cateodata, dar ma rog, nu sunt aici sa ii defamez. Orcum, au facut greseli acesti 2 admini, dar si greselile au consecinte. Puteam pierde playeri din cauza lor, ca primeau ban pe nedrept, chiar daca au luat unban si au luat compensatie. Puteau sa zica la alti ca IS-ul este rau ca are admini abuzivi care dau ban pe nedrept, chiar daca au luat unban. Puteau sa faca orce, care ar putea distruge reputatia IS-ului si probabil si al lui Fallen pentru ca nu are admini calumea. Pana la urma, va dati seama la ce ma refer, si cum deja avem relativ putini playeri, mai bine sa nu ii pierdem. Dovezi:
  6. _Denisthedude_

    Teoretic, C-bug nu este interzis, dar nu stiu ce sa zic de fast c-bug, asa ca momentan dau un contra.
  7. _Denisthedude_

    Dj Fekete.
  8. _Denisthedude_

    Nu prea te stiu ca sa zic ca o sa faci o treaba buna.
  9. _Denisthedude_

  10. _Denisthedude_

  11. _Denisthedude_

    Ar merge. Dar ar merge si un /gwarn sa fie adaugat.
  12. _Denisthedude_

    Ma plictisesc doar cu DT, imi dau la poponut cam mult.
  13. Efectele bugului: Nu e cel mai mare bug posibil, dar e destul de enervant, ca ascunde alte informati (spameaza unde normal apare daca ai dat disable sau enable la fly/jump, boost, etc, si nu poti sa vezi mai mult de 1 frame de la ce comanda ai pus ca dupaia face direct override.) Cand l-ai descoperit: Astazi, 23/04/2020, pe la 11:00 GMT (deci pe la 13:00 in romania) Locatie: N/A (dar ce e important e ca apare cand nu esti in curse) O poza cu bugul: https://media.discordapp.net/attachments/409417273128910868/702825873543397436/unknown.png?width=1248&height=702
  14. Nickname: [HZ]_Denisthedude_ Ideea ta: Rank-uri cu nume specific pentru fiecare gang Descriere: La ce ma refer este sa aiba fiecare gang rank-uri cu nume specific pentru structura lor si ce fel de organizatie/gang sunt, pentru exemplu Lider la The Gray Bikers sa se cheme "President" sau "Head of Chapter", Co-Lider sa fie "Vice President" si Membru sa fie "Rider", "Prospect", etc. Zic ca aceasta sugestie adauga o originalitate la fiecare gang. Daca nu e posibil din script, e de inteles, dar zic ca este posibil, ca am vazut servere cu sistem clan unde puteai macar sa schimbi numele la rank-uri, deci este posibil.
  15. _Denisthedude_

    Si mersi pentru cancer la ochi din cauza culorilor de la modpack.
×