Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

TheDone

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

TheDone last won the day on December 28 2017

TheDone had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About TheDone

  • Rank
    Newbie

Personal Information

  • Country

Recent Profile Visitors

1,054 profile views
  1. TheDone

    Adminii nu sunt pentru repair/fuel. Adminii au rolul de a ajuta playerii când aceștia găsesc un bug, se jignesc între ei sau când apar hackeri care le strica jocul. Daca adminii ar fii fost puși pentru fuel/heal/repair, sistemele de durabilitate și fuel nu mai erau implementate pe server. Cât despre sugestie, nu mi se pare una rea, dar server-ul nu este RPG.
  2. TheDone

    Personal, aș spune să mai stai puțin până la cerere deoarece nu știm exact dacă te ții. Nu dau PRO/Contra, nu mai am niciun grad pe server, nu sunt în măsură de asta, este doar o părere. EDIT: Din câte văd eu, nu respecți toate cerințele pentru VIP.
  3. TheDone

    Cer T/C, a primit adminul.
  4. TheDone

    Sper să îți recapeți adminul.
  5. TheDone

    again, you have a model to respect. Anyway, show me your prooves and when i killed the players at mafia, when i run faster, when i was with minigun? You know that you get banned 'cause I tell admins that you have hack, FanN[T]a enter the game and verify you, you have your regen cheat on and also your weap cheat on, then, he banned you. Edit: And i'm not vip tho =D
  6. TheDone

    You have a model, respect it. You use cheats to fine me. Why when i shot you with deagle i give you -51 damage and instantly you regen it?
  7. TheDone

    Clar 1. Nu ai respectat cerințele pe care le ai afișate în secțiunea "V.I.P Request", sunt primele de pe pagină, așa că nu ai cum să spui că nu ai știut care sunt. 2. Din câte știu eu, nu se mai acceptă cereri vip până la update-ul următor. Dacă vei lua vip și vei continua cu atitudinea ta de acum, e clar ...
  8. TheDone

    Cer T/C, s-a rezolvat. A nimerit IP banat.
  9. TheDone

    Dacă nu-ți zice nimic, încearcă un relog. Dacă nu merge nici așa, restart la router. Cel mai probabil ai un bug sau ai nimerit un IP banat. De-obicei trebuia să-ti apară așa: "ai fost banat de admin X pe motivul Y. Banul expira în Z zile / Banul nu va expira. Dacă a fost o nedreptate, fă o cere pe www.hype-zone.ro" Sper că una dintre variantele pe care le-am propus te va ajuta.
  10. TheDone

    Nu înțeleg unde ai văzut tu că m-am făcut perfect sau că te-a amenințat cineva cu ban. Noi ți-am dat tp ca să nu se mai facă spam, nu să-ti dăm ban. Anyway, las-o așa că n-am cu cine.
  11. TheDone

    Un mare 1. Ai căzut în apă și era spam în chat. 2. Ai spus mai jos că te-ai blocat (aproape în aceeasi secundă, dar el ți-a dat tp dinainte pentru era spam în chat) 3. Nu erai după noi. 4. Am dovezi referitoare la spam-ul din chat și când spui că te-ai blocat. 5. Ai jignit fără să-ți dai seama ce spui acolo ... Nu înțeleg de ce ai adăugat la problemă că este cu nasul pe sus datorită faptului că ești admin, probabil că nu aveai ce să mai scrii si ai adăugat acolo câteva cuvinte. Ai cerut să i se dea ban că este un "rău".
  12. TheDone

    Numele tau pe server: TheDone Numele jucatorului raportat: Mihai113 Problema: Spam /heallall (nu este prima oara, am zis sa-l las poate a facut din greseala) Dovezi/alte specificatii: https://imgur.com/a/DKSh4 Am facut doar 2 poze, una ieri si una azi (Data dreapta sus)
  13. TheDone

    Nume pe server : TheDone Vârstă : 15 ani Sugestii : 1. Ar fii frumoă se adauge un sistem /givekey și /changelock. Cu ce poate ajuta ? Daca am un prieten incepator spre exemplu, îi pot da mașina mea pentru a se mișca mai rapid.În momentul în care ai 19 mașini, nu te poți plimba cu toate de-o data. Comanda /changelock poate fii folosită pentru a schimba cheile daca nu vrei să-l mai lași să se plimbe cu mașina ta. 2. Sistem permis. Am observat că există o școala de șoferi în San Fierro, dar nu poți să dai de permis. Sistemul de permis ar putea schimba lucrul acesta și ar putea face școala de șoferi utilă. Deisgur, dacă s-ar introduce și categoriile de permis (A, B, CE, C1E, etc). Acest lucru poate ajuta la "dezvoltarea" server-ului. 3. Sistem chat local și chat global. Chat-ul global va fii cel OOC (Out Of Character cu comanda /b) si chat-ul local, cel IC (In Character) care se activează pe "T" poate fii cel global. Cu aceste chat-uri, bănuiesc ca nu se va face asa mult spam si jucătorii locali pot folosi /b. Dacă este ceva important, care trebuie aflat de toata lumea sau pur si simplu o întrebare generala, ar puutea fii folosit chat-ul de pe "T". Jucătorii aflati la departare, pot folosi /pm <ID>. 4. Distribuit Auto. Distribuitorul auto este locația în care îți poti cumpăra o masina. Acest lucru va face server-ul sa para cat mai real. Mie personal mi se pare ironic să îți cumperi mașina direct din propria casă. 5. Sistem /sell <ID Player>, <sumă> / /tradecar <ID Player> <Diferență> . Această comandă poate fii folosită pentru a vinde case/mașini altor jucători. Pentru a vinde casa/masina, jucatorii trebuie sa se afle in casa respectiva / posesorul masinii trebuie sa se afle in masina respectiva. În cazul in care masina se dă la schimb pe alta masina mai ieftina/scumpa, se poate folosi /tradecar <ID-ul player-ului> <Diferenta pe care trebuie sa o plătească acesta>. In acest fel, jucătorii își pot vinde masinile mai scump decat o fac in casă, iar alti jucători o pot cumpăra mai ieftin. Pentru moment, acestea au fost sugestiile mele, nu stiu daca se vor pune in aplicare dar eu zic ca sunt unele destul de folositoare. Daca voi mai avea sugestii, voi reveni aici cu un edit. Cu ce crezi că ne-ar ajuta sugestia ta ? : Sugestiile mele pot ajuta la dezvoltarea server-ului.
  14. TheDone

    Am gasit toate cadoruile https://imgur.com/a/TuX8V EDIT : Am omis o poza la un cadou si in primul link se repeta 2 cadouri. Sper ca nu este vre-o problema. https://imgur.com/a/pMNwX
  15. TheDone

×