Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ovydyu

Members
  • Content Count

    48
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Everything posted by ovydyu

  1. ovydyu

    Sanctiunea jucatorului acuzat si depistat in cauza primeste remove 5 zile din gradul de VIP. T/C
  2. ovydyu

    Respecta modelul.
  3. ovydyu

    Ok, incearca sa duci pc-ul la un service specializat sa nu-l strici tu mai rau .
  4. ovydyu

  5. ovydyu

    Inteles .
  6. ovydyu

    -2 grade si +1 warn
  7. ovydyu

    Deci..draga domnule balint, nu vreau sa par ironic, dar dvs. se pare ca suferiti de o tulburenta de comportament. Inainte de a lasa acest comentariu am investigat baza de date si se pare ca dvs. aruncati cu banii pe care ii detineti in conturile jucatorilor. Asa ca va rog frumos, nu stricati ordinea si linistea de pe server cu acest gest de a-i incuraja sa fie niste puturosi si sa primeasca totul moca, iar in ceea ce priveste ban-ul dvs. pe server ma mai gandesc daca ramane permanent sau nu.
  8. ovydyu

    Salutare ! Am decis sa va prezint micile imbunatatiri facute la server. Peste ceva timp vor mai aparea si alte lucruri noi captivante si frumoase tot in acesta versiune. Cele lalte imbunatatiri le voi pune cand le termin, foarte curand, datorita lispa timpului in ultima vreme nu am mai avut timp sa fac si cealalta jumatate de update planificata. In jumatatea de update neterminata mai am de facut: -o mapa incepand din orasul SF care contine si un vapor -am de facut vaporul sa se deplaseze automat la un anumit interval de timp intre doua orase -un sistem de "/rescue" care selectezi locul unde doresti sa fi spawnat cu un singur click pe o imagine cu mapa serverului(nu spun mai mult sa fac o supriza) In jumatatea de update facuta avem: -Un sistem care inlocuieste prima litera de la inceputul propozitiei cu o litera mare; -Texdraw cu skinul pe care il aveti langa minimap -Am adaugat la sistemul de "/service" obtiunea de Girofar care foloseste in general Soferilor Pe Tri cand transporta incarcatura cu un gabarit depasit in greutate sau lungime atragandule atentia celorlalti participanti la trafic atentia asupra lor. -Impartirea serverului in doua limbi de comunicare "Romana" si "Engleza" depinde de ce-si alege fiecare player la inregistrarea lui pe server sau din comanda "/psettings" ; Am pus aceasta parte de update, deoarece sa nu stau cu ea in pc, nefolosita si jucatorii aseptand sa apara. Succes !
  9. ovydyu

  10. ovydyu

  11. ovydyu

    Mapa o sa apara pe server la update-ul facut de mine
  12. ovydyu

    Orasul este super frumos, felicitari, dar nustiu ce sa zic de acel drum lung si inalt de cei care au tir fara nos
  13. ovydyu

    Serverul nu este responsabil sa dea statusul inapoi unui jucator care a luat ban pe un motiv intemeiat. Ne pare rau pentru situatia nefericita..!
  14. ovydyu

    Avem admini care nu intra cu saptamanile, adminii care nu pot intra sa anunte ca nu-i nimeni obligat sa stea mereu on si nici cum am mai vazut in niste conversatii ca "nu sunt sclavul serverului sa intre cand vrea el"..
  15. ovydyu

    In acea mapa ai putea sa faci ceva special ? Dupa parerea mea este prea simpla nustiu sa vadem ce spune si blacklife.
  16. ovydyu

    Ai deja -2 puncte.
  17. ovydyu

    La 10 absente iti scadem un punct la purtare .
  18. Co tot metalul lor nu o sa arate cu cei din mod .
  19. Mapa este frumoasa, dar pacat de acele obiecte ca nu le au toti jucatorii .
  20. ovydyu

    M-am gadit la aceasta modalitate, dar daca am pune un numar de telefon la care sa poata dona jucatorii, unuii "copii" vor suna doar sa faca caterinca. Asa ca poate scrie pe facebook numele serverul, ne lasa mesaj si o sa-i raspundem in ce-l mai scurt timp. Si in plus vor foarte multi vor sa-ti dea teapa cu psf-uri false de pe google si daca dai admini cui nu trebuie (am patit) baneaza tot serverul pentru a te distruge. Asa ca cine vrea sa-ti doneze neeaparat pentru admin te cauta "si-n gaura de sarpe" .
×