Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/01/2020 in all areas

  1. 3 points
    IS.HYPE-ZONE.RO:7777
  2. 2 points
    De la cine ai primit asa acuzatii dubioase John !? :))
  3. 2 points
    Stați liniștiți că de câțiva ani se tot încearcă cu sugestii și implicare și etc. SAMP e mort și înafară de chat nu văd ce mai poți face pe el pentru „divertisment” (că până la urmă de aia jucăm, nu?). SAMP a ajuns la capăt ajutat de comunitatea parțial toxică (cu gândul la serveru lu stuntman și majoritatea RPG-urilor românești), de inactivitatea dezvoltatorilor SAMP și pur și simplu de vechimea jocului.
  4. 1 point
    Un nou event de iarnă a fost activat pe server-ul nostru! Event 100 de cadouri pierdute care așteaptă să fie recuperate! Vă asteptam in numar cat mai mare să indepliniți misiunea! Hartă cadouri:https://imgur.com/a/7Ncl7cs
  5. 1 point
    Salutari, Problema nu consta în costurile " costisitoare" de menținere a serverului, ci în faptul ca nu prea exista interes pentru el sau ca în ultimii ani interesul jucătorilor pentru Samp a scăzut. Practic nu era în plan ca serverul sa se închidă, aveam în plan sa îl menținem cel puțin pana când se va lansa o versiune mai noua a sampului care se afla și la ora actuala încă în " dezvoltare", faptul ca firma de host își lua bani din Cont automat dar nu aplica banii facturii aferente a fost un motiv în plus pentru care s-a închis fără ca măcar sa imi dau seama pana la momentul respectiv. Așadar, serverul poate fi redeschis oricând dacă o sa existe mai mult interes. De altfel, citește ultimul răspuns din acest topic de aici
  6. 1 point
    Tot "la misto" esti respins.
  7. 1 point
  8. 1 point
    Scuze de întârziere, Ia legătura cu @.shadoW | WebDesign-Bihor pentru restul.
  9. 1 point
    Mersi mersi băjeții :D Ps. justkid tot îs eu)
  10. 1 point
    Hi, I would like to show you my creations. I'm using samp map construction and samp texture studio. I want to share you my ideas, for hauling/load/unload for trucks. https://imgur.com/a/YHuFBhS
  11. 1 point
    National Trucking » Official Facebook page: https://www.facebook.com/gaming/samp.rnt/ » Panel page: http://panelrnt.ro/ » Server Donation page: https://ultra-h.com/donate?duser=blacklife. » Other donations / Payments, Requests: n.marius97@sapo.pt ( Pay Pall ); » Server Email: nationaltrucking12@gmail.com ( If already meets in your Inbox, don't mark as a SPAM ); ** If you ever want to help our community, do not resort to another adresses. Any of payments can be deducted / processed / verified by a unique person. We cannot be responsible for any donations / requests on apart from elsewhere then those presented above. Best regards.
  12. 1 point
    Bun venit ! RTO si RNT au fost fost servere diferite de la bun inceput , plecand de la acelasi '' gamemode '' .. s-a optat pentru o politica diferita fata de serverele din acea vreme. Cu toate astea nu ne-am bucurat de mare popularitate pe atunci, pe acum .. nici nu mai zic, dar nici timpurile nu mai sunt la fel, jucatorii au mai multe optiuni, multiplayer-urile erau ceva mai inexistente prin 2012 .. 2013. Ne bucuram ca iti petreci timpul pe serverul nostru, e nevoie de oameni ca tine. Bafta.
  13. 1 point
    Și eu colecționez mai lent, am vreo câteva sute de albume, sunt mai mult pe partea de muzică necomercială, hip-hop și rock, dar am și electronică, gen chill-out, drum and bass, dub dar și ceva reggae. Am avut și ceva cd-uri de trance și garage, dar cred că le-am dat cadou, fiindcă nu e genul meu. Acesta e noul meu cont de discogs: https://www.discogs.com/user/adrian.bpr Am mai avut un alt cont, dar un user mi-a făcut niște probleme. Aveam un album la vânzare, ăla a selectat că-l cumpără dar apoi a renuntat si astfel discogs m-a penalizat cu 1 sau 2$ pentru o tranzactie pe care n-am mai facut-o. Si astfel am renuntat la cont fiindca discogs mi-a blocat magazinul și nu mai puteam să-l folosesc. Initial am vrut sa plătesc datoria ce o aveam la discogs, dar când am vrut sa platesc cu cardul mi-a fost blocat contul. M-au sunat imediat de la Garanti Bank spunându-mi că un site nesecurizat și neserios a vrut să-mi fure bani din cont, mai mult decât trebuia. Așa am renuntat la vechiul cont discogs si mi-am facut altul. By the way, asta e cel vechi: https://www.discogs.com/user/oldskull.fanatiks O să încerc cândva, posibil prin ianuarie, sa fac un update la contul nou. Salutare!!
  14. 1 point
    In momentul de fata SA-MP e cam de partea trecutului. M-am tot gandit in ultima vreme , cum s-ar putea implementa niste schimbari pe server ca sa imbunatatim partea administrativa/activitatea . Nu vreau sa ramana nimeni fara Admin si pe urma sa existe motive gen ; mi s-a luat Adminul pe nedrept si asa mai departe , asa ca am decis urmatoarele ; Incepand din Ianuarie adica 1.1.2021 fiecare Administrator va posta saptamanal o poza cu stats si mentiuni , spre exempu (mai jos e un model) gen . Totodata , un administrator are obligatia ca fiind membru din Staff sa fie activ 4 ore saptamanal , asta insemnand aproximativ cate 35 de minute zilnic on pe server. Saptamana in care nu ati reusit sa indepliniti acel minim necesar de 4 ore , -1 la nivel . Timpul petrecut AFK nu va fi luat in considerare. Ca Administrator trebuie sa intelegem ca avem resposabilitatii , trebuie sa intelegem ca trebuie sa facem ceva , chiar daca cum am mentionat mai sus SA-MP e cam uitat , inca putem scoate ce e mai bun din situatia actuala , dar NOI trebuie sa o facem , altcineva cine ? Poza cu Stats : Timp petrecut pe server: Alte mentiuni : In momentul de fata SA-MP e cam de partea trecutului , dar inca putem aduna ceva jucatori .. pentru asta noi trebuie sa facem primii pasi si sa fim pe server , pentru ca cand jucatorii intra sa se vada ca e un server ocupat , cu staff activ si oameni care au interes in ceea ce fac , daca asteptam sa se populeze serverul si pe urma sa ne apucam nu prea cred ca vom avea rezultate .. acum ganditiva , daca ai intra pe un server si ai vrea sa te joci , ce ti-ar placea sa vezi acolo ? ce te-ar face sa ai chef sa intri din nou ? Sincer , nu am venit cu intentia sa ma iau de una alta , nu am intentia sa fac rau la cineva intr-un oarecare fel , ma simt bine si ma simt de folos atunci cand vad un STAFF activ care se implica si pe care il intereseaza de ceea ce se intampla pe server , daca ne straduim sa vedem asa lucrurile atunci ne putem astepta si cel mai probabil vom fi pregatiti sa primim jucatori noi asa cum trebuie . Daca aveti ceva de mentionat sunteti liberi sa va exprimati , mi-ar placea sa intelegeti ceea ce vreau sa fac si sa lucram impreuna toti (cei actuali) , e de inteles si partea aia in care v-ati saturat si nu aveti chef .
  15. 1 point
    Mic update Problema de la register rezolvata, reCaptcha nefunctional, acum verifica direct browser-ul. Enjoy.
  16. 1 point
    Exista un sistem de admin points, daca serverul nu e in versiunea beta adminii iau remove daca nu fac x puncte... se poate modifica numarul de puncte sa fie mai mare/mic si nu are nimeni nevoie sa posteze... calculezi cam cate puncte poate face intr-o saptamana in 35 de minute zilnic si cam aia e... parerea mea. Defapt nici nu stiu de ce am intervenit :))
  17. 1 point
    Am deschis acest topic sa vorbim despre situatia actuala a serverului . Vreau sa vorbim mai pe larg , vreau parere inclusiv de la Administratorii, dar oricine poate posta punctul lui de vedere din comunitate. Spuneti orice aveti pe inima , vreau sa lucram ca o echipa si sa aducem imbunatatiri , spuneti ce ganditi ce idei aveti. Eu personal , chiar daca SA-MP e cam uitat de lume ' noi putem inca aduce si pastra jucatori daca ne ocupam asa cum trebuie. Ca admini , avem responsabilitate, ne exprimam pareriile , sa avem idei , si sa ne pese cat de cat .
  18. 1 point
    In mare parte sunt de acord cu tot ce a zis Liberty.. O sa enumar cateva puncte de vedere, care o sa va dea de gandit cam cat de pacaliti am fost / suntem. ( sau cel putin eu ) - Incepand cu august / septembrie 2020 ( anul curent ) cam jumatate din resursele care ne erau oferite de sa-mp.com si de alti jucatori pe forumul samp au disparut, inclusiv Wiki si tutoriale. Fapt care ingreuneaza implementarea sau rezolvarea bugurilor, caz in care nu esti '' pro '' la capitolul scripting. ( forumul official sa-mp.com e disparut ) - La momentul actual, PLATESTI o suma '' modica '' de 25 -30 Euro pentru celebrul '' Hosted tab sau Internet list '' , de prin 2015 in coace de cand reclama care era gratis se plateste exclusiv. Ghici ce, platesti .. dar NU mai reusesti sa aduni jucatorii pe care ii adunai acum cativa ani in urma fara sa platesti reclama . Sau daca ii aduni, nu ii poti tine pe timp mai lung ( sau nu am reusit noi ). - Jocul in sine e mort ..spun asta referindu-ma doar la faptul ca nu te poti ridica la '' standardele '' si cerintele jucatorilor care vin de pe jocuri ceva mai recente, si reamintind ca la momentul actual ai Jumatate din resursele necesare ca sa vi cu o implementare '' nemaivazuta''. Implementare nemaivazuta ? ... sa fim seriosi, cam ce a fost de facut .. s-a facut, cam ce a fost de vazut..s-a vazut.. totul e cam copy paste pe serverele actuale, nu mai poti veni cu nimic NEMAIVZUT. - BUG-urile care apar sunt destul de greoaie si ncesita destul de mult timp de rezolvat . - Intrucat s-a renuntat la dezvoltarea SAMP ului de catre creatorul initial , un alt proiect se afla in dezvoltare in paralel, pentru curiosi : https://open.mp - Chiar daca se va lansa un nou '' SAMP '' , tot san andreas va ramane , nu se vor putea ridica la standardele jocurilor din ziua de astazi indiferent. As spune mai multe dar momentan ma bucur ca inca exista interes din partea altora.. In definitiv... Speram sa se lanseze noul proiect SAMP cat mai repede.. Faptul ca serverul e inca activ e datorat jucatorilor vechi care incearca inca sa se implice si sa ajute, personal totul e o pacaleala ...sau cine stie, poate vine cineva cu o idee de promovare mai sclipitoare decat am avut eu / altii incat sa se schimbe lucrurile. In momentul in care nu o sa mai existe un staff cu interes pentru server, o sa se inchida .
  19. 1 point
    Romana [ADAUGAT] Eveniment de Craciun. Playerii vor cauta si colecta 100 de cadouri. [ADAUGAT] Sistem de Craciun. Jucatorii pot folosi diverse comenzi pentru a se bucura de experienta de odinioara in zilele de iarna, daca pe afara tot nu putem . Comenzi: emoveallxmastrees(admin 2), removesantahat, santahat, snow, removexmastree(admin 2), xmastree(admin 2), launchfireworks, fireworks. [REZOLVAT] Diferite buguri la comanda /cleanupcars si la sistemul de inregistrare. [REZOLVAT] Sistemul anti-spam. PS: De acum inainte eu nu mai fac parte din stafful National Trucking. De asemenea, nu mai ofer servicii de scripting din lipsa de timp. Voi incerca sa ajut in continuare serverul cand va fi nevoie de mine, dar in linii mult mai reduse. English [ADDED] Christmas event. Players will search and collect 100 gifts. [ADDED] Christmas system. Players can use various commands to enjoy the old-fashioned experience on winter days, while we still can't outside. Commands: removeallxmastrees (admin 2), removesantahat, santahat, snow, removexmastree (admin 2), xmastree (admin 2), launchfireworks, fireworks. [SOLVED] Various bugs in the command / cleanupcars and in the registration system. [SOLVED] Anti-spam system. PS: From now on, I am no longer part of the National Trucking staff. I also no longer offer scripting services due to lack of time. I will try to continue to help the server when my support is needed, but in much smaller lines.
  20. 1 point
    Am fost umpic sa vad, si pare foarte bine facut. Deci, GG.
  21. 1 point
    Nickname-ul tău:SNP Vârsta ta:21 Ideea ta:Adăugarea secțiunii de "Cerere Grad" P.S consider că ar aduce un plus comunității și ceilalți vor fii tentați să tragă pentru ceva pe comunitate, mai ales dacă vor exista niște cerințe fixe pentru fiecare grad în parte și asa ar crește și activitatea pe forum.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×