Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/29/2020 in all areas

  1. 1 point
    Omu nu se refera la ganguri din cate am inteles eu. El zice in felul urmator: daca sunt 2 prieteni care vor sa se joace sa nu fie necesar sa faca scor pentru Mafia sau Politie, ci sa se dea amandoi pe modul inamic si sa se atace. El zice ca cei de pe modul inamic sa poata ataca DOAR jucatorii de pe modul inamic, pe ceilalti jucatori fiind interzis sa faci dm.
  2. 1 point
    Din ce ai relatat tu, o dăm deja spre gang-uri și bătălii...lucru care nu este caracteristic pentru modul Trucking și RolePlay... Odată cu implementarea asta mulți nu vor mai muncii,doar se vor bate în arme deci încă un lucru în minus. Consider ca DM între mafie și politie care este în prezent pe server este suficient. Din partea mea
  3. 1 point
    Aceasta sugestie e una chiar foarte buna.Chiar aveam nevoie de asa ceva si ma bucur ca cineva a putut sa faca aceasta sugestie!Eu votez cu DA!
  4. 0 points
    REGULAMENT 1.Trebuie sa fiti respectuosi atat cu angajati firmei cat si cu liderul. 2.Nu încurcați cursele altor jucatori/angajati ai firmei. 3.Nu va certati intre voi pe chatul firmei. 4.Nu furati vehiculele altor jucatori. 5. Dupa intrarea in firma mai faceti si curse la clasa tirist, nu stati mereu in alte clase RULES 1.Respect the other employees of the company and the leader 2.Do not disturb the work of other employees / players 3.Conflicts on company chat are forbidden! 4.Do not steal other players vehicles. 5.After joining the company you also make races in the trucker class, do not always stay in other classes.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×