Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/08/2020 in all areas

  1. 4 points
  2. 4 points
    Asemenea lucruri apar cand cineva se crede prea destept, mi-au zis ca e un bug si o sa-l rezolv. Dar nu a fost normal sa testati in continuu treaba asta. Trebuie sa veniti pe serverul de test daca tot ati vazut ca sunt probleme sau sa imi ziceti inainte de a testa. Imi pare rau sa va anunt dar deja, DoomOfEmpire ar avea 2/3, avand in vedere ca ma cam calca pe nervi de multa vreme o sa ii dau demote la level 2. DeathWhisper. de tine nu stiu ce sa zic, sti bine ca nu te cred tampit, dar nu mai sta atata cu DoomOfEmpire. ca o iei pe cai gresite.
  3. 4 points
    In 2 zile de cand s'a postat cererea..nu am observat activitate pe server aproape deloc, staff nici atat(1 admin sau 2 per total). Pe deasupra, nimic original pe server sau nou , cunosc gamemode-ul ..cunosc cam toate serverele care l'au avut si pot chiar sa asigur ca asa cum se gaseste acum ... il gaseam acum 2 .. 3 ani sub alt nume. Nu vad nici un vitor la server, multa bafta cu el.
  4. 3 points
    Salut, Vreau sa va prezint un truckstop situat la capatul autostrazi din SF. / I want to present you a truckstop places at the end of SF highway. Creator: Joe_CJ Poze/Pictures: Sper sa va placa. / Hope you like it. O zi buna. / Kind regards.
  5. 3 points
    Ayayay cum poți juca cu modurile alea? Pro, presupun...
  6. 3 points
    Nu imi iau nimic in cap. Este deja al treilea gamemode schimbat in ultimele 2 luni. Intai RTO, apoi rpg... acum asta. Nu mi-am insusit niciun merit si nu am dat acel raspuns cu vreo oarecare autoritate. Este strict pararea mea personala. Cat despre toate acestea daca e nevoie discutam altundeva, acest topic este despre altceva.
  7. 3 points
    Am intrat si nu consider ca e un server demn de comunitatea Hype-Zone. Obiecte aruncate aiurea pe harta, culorile serverului... curcubeu si multe altele.
  8. 2 points
    Cum iti era vorba Doom? Ah da "am pistolu' la tâmplă", cand te k*ai pe vremea lu Libre. P.S. să-ți fie țărâna ușoară și zboru lin.
  9. 2 points
    Salut, / Hey, Astazi va prezint una din hartile mele mari inspirata de reality show-urile Ice Road Truckers si Highway Thru Hell. / Today i will present you one of my big maps inspired by the tv shows Ice Road Truckers and Highway Thru Hell. Creator: Joe_CJ Poze/Pictures: Sper sa va placa! / I hope you like it!
  10. 2 points
  11. 2 points
  12. 2 points
    Gigel Cozonac,zici ca ai nume de interlop sau d-ala care face reclama la pasta de dinti.
  13. 2 points
    Ma plictisesc doar cu DT, imi dau la poponut cam mult.
  14. 2 points
    Esti serios, sociabil, amabil, ajuti jucatorii, cunosti comenzile si ai experienta. Daca nu repeti greselile din trecut, totul v-a fi ok. Din partea mea, un sincer:
  15. 2 points
    Si mersi pentru cancer la ochi din cauza culorilor de la modpack.
  16. 2 points
    Am adăugat în partea de jos a forumului secțiunea parteneri, până în prezent sunt : - WebDesign-Bihor - Radio Tequilla
  17. 2 points
  18. 2 points
    IS.HYPE-ZONE.RO:7777
  19. 2 points
    Nume pe server: Larysa Nume real :Larisa Varsta: 17 Timp petrecut pe server: 9-12 ore pe sv poate si mai mult Experienta : Din 2014 joc pe server. Vreau sa menționez ca: Ma retrag din staff ca din spuse si auzite tot eu sunt proasta si greșesc cand dau kick/ban unui hacker deci va rog sa acceptati cererea mea de retragere Multumesc
  20. 2 points
    Noice update,acu se poate să nu mai imi fure @DeathWhisper. baza :)))))
  21. 2 points
  22. 2 points
  23. 2 points
    Nickname: (numele tau pe server): DeathWhisper. Varsta: (varsta ta reala, minim 14 ani): 17 ani Primele 5 cifre ale codului numeric personal (CNP): (scrie primele 5 cifre ale CNP-ului tau):50204 Motiv: (de ce vrei admin): Pentru ca acum mi-am rezolvat problema cu timpul si am suficient timp pentru a-mi indeplini atributiile Imagine statistici: (poza la /stats -> Normal Statistics): https://imgur.com/a/45aoWzF De cat timp joci sa-mp: (de cand joci GTA San Andreas - GTA SA:MP): 2-3 ani cred Ai mai fost admin ?: (da sau nu, da daca ai mai avut admin): Da Cunosti comenzile de admin ?: (scrie cateva comenzi de admin): /warn, /kick, /freeze, /ban, /explode, /acar. Date de contact: (scrie ID-ul tau: Skype or Yahoo! Messenger): Facebook ,,Sorin Dls,,
  24. 1 point
  25. 1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×