Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Hype Zone

New theme is UP!!!

News

Stay tuned by visiting this topic

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/21/2018 in all areas

  1. 6 points
    Forumul „Hype Zone” s-a deschis acum un an, chiar la începutul lunii februarie. Fondatorii acestui forum, adică BlackEagle, CrystalMD și FallenGirl, împreună cu alți membrii ai staff-ului și nu numai, au depus eforturi pentru a crea această comunitate. Acum, după un an, ne putem pune de acord că Hype Zone a avut un prim an de succes: 2 servere de SAMP+1 server de Plug.DJ, peste 1000 de topicuri, aproape 6000 de postări și peste 700 de membrii înregistrați. Mulțumim tuturor pentru că sunteți alături de noi și pentru că jucați pe serverele noastre de SAMP. La mulți ani, Hype Zone!
  2. 5 points
    Referitor la anunt *( titlul topic-ului ) * ..1. Nu tu ar fi trebuit sa faci vreun anunt, dar totusi e bine venit. .. 2. Nu ai cum sa pierzi amintirile tale ( doar in cazul in care iti golesti recycle binu' singur ). ..3. Nu, nu se va pierde nimic , se va rezolva, nici macar nu e vorba de o suma mare de bani .. Problema e ca in principiu samp ul e mort ( parerea mea ) , tot mai multi jucatori renunta in favoarea altor jocuri deoarece jocului nu ii se mai aduce absolut nimic nou ,nici o inovatie.. nici un update. Pe langa asta San Andreas-ul are cam aceasi varsta cu media de varsta a jucatorilor serverului .. asa ca nu ar fi o mirare de ce nu mai prezinta un interes. Chiar daca nu ma mai ocup.. pot confirma ca serverul NU se va inchide, NU se va pierde nimic fara ca jucatorii sa fie anuntati. Serverul trece doar printr-o perioada mai grea .. din motive cunoscute sau mai putin cunoscute. In orice caz.. Deznodamantul e previzibil in ambele cazuri . ( Al jocului cat si al serverului )
  3. 5 points
    Update 23.08.2018 - In urma unui flood Hype-Zone a suferit putin cache nedorit in database. Am adaugat protectie CloudFlare + SSL, deci daca mai apar flood-uri de tip injectare cache nu o sa se mai stocheze la noi ci direct la CloudFlare si dispare. + Banarea userului buclucaș direct din server.
  4. 5 points
  5. 4 points
    Salutare! Dupa cum bine stiti serverul a trecut prin niste situatii mai "dificile" urmand sa intre in perioada de mentenanta. Ei bine aceasta perioada s-a sfarsit. [ADAUGAT]A fost adaugat un sistem de sleep(daca doresti sa obosesti in timp ce te joci, o data la 90 de minute va trebui sa dormi, poti tasta /sleepon, iar daca nu /sleepof. Tine de alegerea ta); [ADAUGAT]A fost adaugat un sistem de DMV(driving school). Ca si jucator/admin poti conduce toate masinile inafara de TIR-uri si avioane. Ce este de facut in privinta asta? Mergi la sediul DMV(il puteti gasi la /gps) si tastati /examen (truck/fly). In functie de ce ati ales veti primit un tir+o remorca/un avion si veti trece prin niste checkpointuri. Atentie! Trebuie sa aveti centura pusa, remorca atasata(in cazul examenului de sofer profesionist) si un viata vehiculului peste 750. [ADAUGAT]A fost adaugat un eveniment de Craciun(iarna). In ce consta? Consta in a aduna 100 de cadouri de pe harta. La finalizarea acestuia veti primi 40.000$, 200 gold si 120 score. [SCHIMBAT]A fost schimbata economia serverului. O casa costa intre 20.000$ si 200.000$. O afacere costa de la 350.000$, iar o benzinarie 650.000$. [FIXAT]A fost rezolvat un bug la sistemul de companii. In ce consta bugul? Ei bine, daca voiai sa dai un jucator afara din firma(online/offline) nu puteai face acest lucru. [FIXAT]A fost rezolvat un bug tot la sistemul de companii. In ce consta bugul? Ei bine, daca voiai sa ii dai unui jucator promote/demote(rank) nu puteai face acest lucru. [FIXAT]Au fost rescrise cateva texte, atat in romana cat si in engleza. Aspectul serverului a fost imbunatatit si va urma sa fie imbunatatit in continuare. Au fost traduse mai multe sisteme in ambele limbi.(Daca sesizati greseli gramaticale va rog sa le lasati in sectiunea Bug Reports) [SCOS]Au fost scoase niste mape inutile si anumite sisteme neterminate. Tin sa precizez ca au fost mai multe lucruri minore modificate, dar din lipsa de timp si de importanta a acestora le voi neglija. Acestea sunt cele mai importante aspecte aduse serverului National Trucking. Va multumim ca sunteti alaturi de noi, Echipa National Trucking
  6. 4 points
    Toti cei care au "profitat" de acest"bug"(bug nu e) vor primi reset la cont. O seara placuta!
  7. 4 points
  8. 4 points
    Mai sunt multe chestii pe care nu le-am zis sau nustiu nu mi-am adus aminte. Versiunea asta nu a fost postata ca niciodata nu a fost terminata pana acum. Putea fi linistit un 7.0 clar, la cate am facut si am tot schimbat, dar am zis sa ramana asa.
  9. 3 points
    Welcome to the crew.. Și cum vreți sa va promovați voi singuri, mai ales când cineva ca tine susține ca ar putea avea grija de un server dar nu ar putea platii hostul. Pai? Cine investește în asa ceva? Aparent sunt mai mulți ca tine pe aici, dacă se poate sa vina vreun '' investitor anonim '' sa plătească servere :)).. Cuiva care habar nu are nici măcar sa se ocupe. Nu te supăra pe mine dar hai sa nu lăsăm reply uri doar ca să ne aflam în treaba. Problema generala a comunității e ca nu are oameni care sa se ocupe.. In principiu utilizatorii nu vin sa citească BASME și romane pe un forum, adică o tema decenta e suficienta, toți știm. Cum ți am mai sugerat.. - ar trebuii sa cauți singurel dacă tot vrei, pe la firmele de host spre exemplu servere care nu au forum. - un parteneriat. - reclama pe Facebook plătită sau o promovare indiferent unde. Arunca o privire pe la vecinii de '' success '' vezi ce au ei.. Și tu nu ai, inovează. Nu consider un lucru ușor sa promovezi o comunitate, sunt foarte multe și puține din ele fac o diferență.. Asa ca, oamenii au de unde alege. P. S AI început cam târziu sa îți dai seama ca comunitatea are nevoie de ceva mai mult interes și.. dedicare. Mult noroc, îmi pare rău că nu prea am cu ce sa te ajut.
  10. 3 points
    [*] New theme is up! + super awesome steam widget #2240EB
  11. 3 points
    hai.....fie,de la mn ai un
  12. 3 points
    de servere m-as ocupa eu,dar nu garantez host,cei care au bani sa-l tina,e treaba lor.
  13. 3 points
    sa se adauge temă nouă,mai multe grade,staff forum mai activ,mai multe emojiuri si sa avem mai multe optiuni la editarea textului+mai multe facilitati la gradul de Moderator board/sub-board sa avem o limita mai mare a dimensiunii pozelor si sa le putem tăia in orice mod vrem,Serverele inactive mai mult de 30-60 de zile sunt automat scoase de la dns,si boardul sters in 120-140 de zile daca fondatorul nu a anuntat inactivitatea(Exceptie fac IS si RNT in unele cazuri)
  14. 3 points
    discord daca vrea eagle,facem.Si noi,ca playerii,nu ne retragem de pe serverul x ca asa zici tu.Fiecaruia ii place ce vrea,nu ne modificam cu totul doar ca nu-i place unuia un lucru.
  15. 3 points
    very sad coaie....de ce ai ajuns aici,nu ştiu,mult noroc in ceea ce faci si sper sa ne mai auzim pe rnt .
  16. 3 points
    mneh...tot contra rămâne,il las pe sami sa decidă dacă primeşti sau nu.
  17. 3 points
    limbajul lasă de dorit,si comportamentul la fel.
  18. 3 points
    Salut! Dupa cum bine stiti am avut anumite dificultati pana acum si va multumim pentru sustinere si ca ati fost langa noi! Serverul a intrat in mentenanta pana pe data de 15 decembrie(+2 zile in caz de ceva) pentru update. *Tinem sa precizezam ca vom da si wipe(economia a fost schimbata). Totusi, vom tine cont de cei care au jucat pana acum si veti primi un anumit bonus de inceput. Multumim de sustinere si ca sunteti alaturi de noi, Echipa Romania National Trucking
  19. 3 points
    La mulți ani fondatoarei serverului IS,cel mai tare sv de stunt,desi mai trebuiesc mașinuțe să ne plimbăm că a stricat Ruben toate Daciile =))))) La cât mai multe update-uri pe IS și cât mai mulți playeri noi și pasionati de stunt! Știu că nu a făcut Eagle topicu,asta e =)))) P.S:ik,ik,ti-a trecut ziua,csf,am avut si noi treaba,nu da shefaaa =))))))
  20. 3 points
    Ma indoiesc :c. Nu va suparati, dar de cand RNT e pe mana lui Ovidel pana de otel, toate se strica. Totul era intr-o totala ordine pana cand Marius s-a hotarat sa faca marea prostie de a da un server bun pe mana stiu eu cui. Asta este, fiecare cu ce are in minte.
  21. 3 points
    Bai, copile. De obicei nu stau de vorba cu cersetorii, iar ei nu ajung pana aici, sa faca o cerere. Avand in vedere ca am specificat foarte clar ca: Astfel, doresc sa iti transmit intentia mea prin urmatoarele. Exista jucatori extrem de vechi, care nu au admin, sunt care au DAR care au donat, sau au avut peste 300 de ore minim (!). Oamenii deja aflati in staff sunt peste 15 ani toti. Nu accept o varsta inferioara celei de 14 ani. Mai mult, eu nu accept cereri, nu accept "lingaiala", de asta de care faci tu. Totodata, ISR nu e un server fantoma, e un server vechi, unde au jucat oameni multi, mereu erau peste 20 ON, acum nu mai sunt fiindca nu am avut eu timp, dar o sa se schimbe situatia peste cateva luni. Asadar, eu nu accept decat donatii, fiindca si eu am investit o groaza de bani. In final, nu te considera foarte activ, daca stai pe server doar asa nu inseamna ca faci ceva existential, crede-ma toti cei din staff, au avut o activitate pana sa primeasca gradul, chiar si dupa poate de 4x mai mare decat tine. In plus, mi-ai cerut V.I.P Gold, si ai primit, de obicei nu fac nici asta, mai ales Gold, fiindca e un grad de V.I.P important cu features importante, si deja cred ca am facut o greseala ca ti-am acordat acel nivel, depinde de tine si de comportamentul tau.
  22. 3 points
  23. 3 points
    Daca nu-ti plac anumite persoane,poti sa nu mai intrii in contact cu ele,daca nu-ti place un lucru,poti sa nu-l mai faci,daca nu-ti place un loc,poti sa pleci.Dar nu poti sa vii si sa arunci cu jigniri intr-o parte si in alta,iar apoi sa te astepti sa fii tratat ca toti ceilalti.Vrei egalitate intre playeri,dar ceri unwarn fiindca n-ai chef de kick.Ceri sa nu se faca diferente intre playeri(adica tu) si admini,cand tu ii injuri de ce-ti vine in gand sa scrii.Pe langa asta,daca dupa tot ,,tratamentul" la care ii supui pe admini si involuntar si pe ceilalti jucatori ti se raspunde intr-un fel(sanctiune,injuratura) le si faci post ca,of doamne ce admini ai Cristina.Dar,daca tot te crezi asa de bun si de curat,de ce nu vii sa ne iei locul?Vrei sa stii de ce nu faci asta?Fiindca nu te lasa chestia aia pe care o ai in loc de inima sa ajuti jucatorii,sa le rezolvi probleme,sa ai rabdare cu ei si cel mai important lucru,sa vorbesti frumos de ei.De pe margine e foarte usor sa vorbesti si sa comentezi ce facem noi fiindca nu stai tu ore intregi sa ajuti copii pe care poate nu ii duce capul,nu iti faci tu nervi cu ei.Este foarte usor sa fii un jucator si sa stai sa comentezi.Zici ca ne credem niste Dumnezei dar si noi suntem niste playeri la fel ca tine.Cu ce crezi ca suntem mai speciali?Crezi ca comenzile pentru sanctiuni ne ajuta la ceva?Crezi ca ne dau bani in buzunar si ne asigura o viata frumoasa?Stii de ce suntem aici cu adevarat?Fiindca vrem sa ajutam,vrem sa fim parte din proiectul Infinite Stuntage Romania,vrem sa mentinem acest loc un loc frumos unde oamenii de orice varste sa vina si sa se simta bine fara a fi deranjati de hackeri,hateri si alte persoane care le pot strica experienta?De ce crezi ca stam ore intregi ca sa ,,veghem" serverul?Daca voiam doar sa ne jucam,nu ne mai legam de gat cu functia,nu avem comenzi mai speciale ca sa ne distram mai mult ca orice alt player.Distractia o facem noi,cei care ne jucam si ne comportam civilizat ca doar nu suntem in spatele blocului sa stam sa ne balacarim.Sincer sa fiu,imi e rusine de ce se intampla.La inceput ai avut ceva cu mine,ai incercat sa ma scoti din peisaj dar n-ai reusit sa dovedesti abuzul pe care tu crezi ca-l fac.Acum vad ca te-ai luat de ionut si ai reusit sa ii faci rost de un demote,acum te-ai luat de ruben.Ce vrei sa faci,sa ne iei la rand pana cand nu va mai fi nimeni care sa te opreasca sa faci circ pe server prin limbajul tau?Dar ce faci tu nu mai spui.Ca dupa ce a luat ionut demote ai inceput sa il iei la misto pe server si i-ai zis ,,suji ionut".Ca l-ai injurat pe ruben nu mai spui?Ca te iei de playeri si ii injuri nu mai spui?Macar da cartile pe fata si spune drept tot,nu spune doar ce vrei tu ca sa para ca ai dreptate.Ca te injuri cu black pe chat si-l injuri fara nici-un motiv nu mai spui.Ce crezi ca spun jucatorii cand te vad?Crezi ca te aplauda fiindca i-ai obtinut lui ionut un demote?Te asigur eu ca nu.Si astea fiind spuse,vreau sa te intreb:Te crezi mai bun?Dovedeste-o,daca Criss este de acord,ia-mi functia pentru 2 saptamani si dovedeste ca tu esti adminul perfect.Daca nu,nu mai comenta aiurea.Si cam asta e tot ce am avut de zis.
  24. 3 points
    Sa vedem, nu schimb culorile, nustiu ce ai cu ele. Anyway. Ti-am spus, V.I.P pe bani e o prostie, de abia se doneaza pentru Admin si vrei tu sa fac V.I.P pe bani reali. Nope. E cel mai mare bullshit sincer. Ar fi intradevar ok, daca s-ar dona continuu da. Dar asa nu. /vgod si /vgodcar, nu le voi mai lasa la V.I.P level 1 fiindca e o prostie si asta, toata lumea face abuz de vgod, se plang toti ca au god si fac DM, in zone permise sau nu, niciunu' nu merge la /dm, ci toti se plang peste tot. Normal ar fi sa mearga la /dm ca sa faca DM, nu sa se tot planga, de aceea si asa pt Silver V.I.P iti trebuie 100 de ore, e ok acolo, dupa 100 de ore poti sa zici ca un jucator deja joaca pe server si stie cum sta treaba cat de cat, e intr-un gang, stie comenzile, stie cam tot ce se petrece, cunoaste jucatorii fideri, adminii, vipii, isi face prieteni. De aceea /vgod si /vgodcar vor fi trecute la V.I.P Level 2 (asa cum a spus ActiON_ in topicul sau). /votekick - nu voi face niciodata, fiindca e un abuz total. /vget va ramane la V.I.P level 3. /vget e o comanda ce te poate enerva foarte tare. De ex, daca faci stunt-uri, drift-uri etc. Oricine iti poate da /get sau /vget, de aceea am zis sa-l las la V.I.P Level 3 = Gold, fiindca iti trb 200 de ore ca sa-l ai, iar cu 200 de ore e clar ca joci pe ISR si iti place, de aceea esti acolo, sti ca nu prea e voie sa abuzezi deci, e ok unde e. /specialcars.. nope. Exista acolo: /vhunter, /vhydra, /vsparrow - toate aceste elicoptere au asupra lor arme letale, gen rachete si mitraliere automate, ce te fac sa mori instant frate oriunde ai fi, le-am facut fiindca fiecare jucator trb sa stie ca pe ISR nu se impun reguli gen, FARA ROCKET, FARA FLAMETHROWER, FARA GRENADE, FARA TEAR GAS etc, nu.. aici daca ai V.I.P Level 3, da frate ai acces la tot ce inseamna fun si ar trebui cu siguranta sa fie pe un server de stunt cum e ISR. Sa fac /specialcars e ca si cum as mai face un dialog degeaba, doar sa asez aceleasi chestii intr-un dialog. Oricum ele ar duce tot la /vhunter, /vhydra, /vsparrow. Iar, tank, nope tank nu e pt toata lumea. Tank e ceva special doar pentru cei din GANG, si mai ales doar cand e WAR pornit, doara cand esti attacker/ally/owner ATAT. Nu daca esti in trecere si ajuti la war, nu daca esti civil, nu daca esti V.I.P si n-ai gang, nope. Doar War si doar daca esti attacker/ally/owner. Gang Tank-ul deja e folosit enorm, si se abuzeaza destul, e nice fiindca cu el seamana a fi un war adevarat, dar asa sa-l las pt V.I.P nope.. ei nu stiu sa se opreasca. /specialweapons - este deja /vshop, daca vreti il redenumesc dar mie imi e ok cu /vshop. Deja acolo exista, RPG, Flamethrower, Grenade, Molotov etc. Astea sunt arme speciale cu siguranta. Ele nu pot fi luate in GTA SA (MP) doar cu Hack, s0b sau altele, daca nu-s puse undeva pe server de cumparat, deci iar nu are rost comanda. /vshop e exact acelasi lucru. /vsay - a fost pe server, dar daca exista V.I.P Chat, ce rost ar mai avea da-mi un motiv bun, oricum toata lumea poate avea V.I.P Bronze (1) = FOR FREE, mereu va fi ceva gratis, pentru stimulare. /neon - ACCEPTAT, insa clar nu la V.I.P level 3 (GOLD), la V.I.P Level 1 (BRONZE) poate, dar in niciun caz la V.I.P Level 3 (GOLD), nu e ceva foarte important, de aceea am lasat si Special Vehicles de la /v, simplu asa, sa le ia toti fiindca e ceva ce atrage jucatorii.. nu ar trebuii sa fie pusi sa faca ceva pt a putea folosi o comanda.. ce te face mai "smecher" cum zic ei. Deci, cam tot ce ai spus tu nu e ceva diferit de ceea ce deja exista, ci doar redenumit sau ceva. Si poate rearanjate in dialoguri etc. Nustiu.. alte idei.. ? IDK, astea nu-s prea WOW. Iar, ActiON_, Liberty si altii au dreptate V.I.P pe bani e o prostie. Nimeni nu ar cumpara asa ceva. Poate fac daca vrei, /setvip permanent sau pe zile, dar in rest.. nope. #EDIT: Vreau niste idei noi, adaugate pe langa astea, astea deja exista.. nustiu. Nu mi se pare ca ce ai zis ne-ar ajuta cumva.
  25. 3 points
    Vă rog să nu mai comentați reply-ul lui @Moroccan. Utilizatorul a primit 10 puncte de avertizare pentru exprimarea lui(în mod normal nu aș da puncte de avertizare pentru „prost” sau altele de genul, dar în acest caz cuvântul „prost” a venit și cu alte insulte și a fost adresat cam urât).
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×